SB Live –––> Audigy
HeloŁ 8)
Wynalazłem przed chwila stronke gdzie jest opisane jak i czym zmienic swojego starego, poczciwego i cienko skrzypiącego :wink: Live'a na Audigy...
Sam jeszcze nie probowalem, wlasnie zasyssam. Pewnie jutro sprawdze, albo jeszcze dzis w nocy jak mnie ochota najdzie :)
A łottoo lajnk http://www3.telus.net/henryho/sblive2audigy/
Wynalazłem przed chwila stronke gdzie jest opisane jak i czym zmienic swojego starego, poczciwego i cienko skrzypiącego :wink: Live'a na Audigy...
Sam jeszcze nie probowalem, wlasnie zasyssam. Pewnie jutro sprawdze, albo jeszcze dzis w nocy jak mnie ochota najdzie :)
A łottoo lajnk http://www3.telus.net/henryho/sblive2audigy/
Odpowiedzi: 10
Z tego co tam było napisane wnioskuję źe na niektórych live'ach to działa a na innych nie. Ja mam SB Live Value i EAX 3 nie działa. Niech mi ktoś udowodni źe na tych sterach jest lepszy dźwięk to się na nie przesiądę. Zainstalowałem, sprawdziłem i u mnie jakość dźwięku się nie zmieniła.
Z tego co czytalem na tweak.pl a konkretniej ich forum, to rzeczywiscie te stery poprawiaja dzwiek calkiem niezle ale to jescze nie jest Audigy 2.
Z tego co czytalem na tweak.pl a konkretniej ich forum, to rzeczywiscie te stery poprawiaja dzwiek calkiem niezle ale to jescze nie jest Audigy 2.
Kiedyś sam się na jednej stronce natknąłem na te sterowniki, przeczytałem co tam o tym pisali, i odrazuzrozumiałem źe to lipa. Przecieź adigy pasiada podobny ale bardziej rozbudowany czip generujący dźwięk, więc niemoźliwością jest dla live! przeliczyć efektów które potrafi wygenerować audigy.
:oops: sorry Beriam... juz taki ze mnie szybki bill :lol:
Sie pospieszyłem, a nie sprawidzlem wpierw czy temat był wałkowany na forum
Sie pospieszyłem, a nie sprawidzlem wpierw czy temat był wałkowany na forum
krecik:Live–>Audigy to pic na wodę. Zainstalowałem te sterowniki, włączyłem GTA 3. Spróbowałem ustawić EAX 3 w opcjach dźwięku i nic. A więc nie obsługują nowego EAX. Innych powodów do instalacji tych sterowników nie widzę. Dźwięk na pewno nie będzie lepszy.
Ogolnie muza jest oki , ale co do gier to zgadzam sie ze swoim przedmowca ...
Te stery ktore podal Adamusss , od jakiegos czasu kraza po sieci , i byly jush podawane na forum :wink:
Mialem je na kompie od jakis kilku dobrych miesiecy ...
krecik:Live–>Audigy to pic na wodę. Zainstalowałem te sterowniki, włączyłem GTA 3. Spróbowałem ustawić EAX 3 w opcjach dźwięku i nic. A więc nie obsługują nowego EAX. Innych powodów do instalacji tych sterowników nie widzę. Dźwięk na pewno nie będzie lepszy.
Ogolnie muza jest oki , ale co do gier to zgadzam sie ze swoim przedmowca ...
Te stery ktore podal Adamusss , od jakiegos czasu kraza po sieci , i byly jush podawane na forum :wink:
Mialem je na kompie od jakis kilku dobrych miesiecy ...
Live–>Audigy to pic na wodę. Zainstalowałem te sterowniki, włączyłem GTA 3. Spróbowałem ustawić EAX 3 w opcjach dźwięku i nic. A więc nie obsługują nowego EAX. Innych powodów do instalacji tych sterowników nie widzę. Dźwięk na pewno nie będzie lepszy.
Szczerze mowiąc liczyłem ze ktos juz to wyprobował/wypróbuje :wink:
Przeinstalowałem winde i troche szkoda mi znowu w niej mieszac, jak to fajnie wszystko chodzi teraz :D
Przeinstalowałem winde i troche szkoda mi znowu w niej mieszac, jak to fajnie wszystko chodzi teraz :D
jak sprawdzisz, to podziel sie z nami wrazeniami
Strona 1 / 1