SB Live –––> Audigy

HeloŁ 8)

Wynalazłem przed chwila stronke gdzie jest opisane jak i czym zmienic swojego starego, poczciwego i cienko skrzypiącego :wink: Live'a na Audigy...

Sam jeszcze nie probowalem, wlasnie zasyssam. Pewnie jutro sprawdze, albo jeszcze dzis w nocy jak mnie ochota najdzie :)

A łottoo lajnk http://www3.telus.net/henryho/sblive2audigy/

Odpowiedzi: 10

Z tego co tam było napisane wnioskuję źe na niektórych live'ach to działa a na innych nie. Ja mam SB Live Value i EAX 3 nie działa. Niech mi ktoś udowodni źe na tych sterach jest lepszy dźwięk to się na nie przesiądę. Zainstalowałem, sprawdziłem i u mnie jakość dźwięku się nie zmieniła.
krecik
Dodano
13.03.2003 22:36:46
Z tego co czytalem na tweak.pl a konkretniej ich forum, to rzeczywiscie te stery poprawiaja dzwiek calkiem niezle ale to jescze nie jest Audigy 2.
Anonymous
Dodano
13.03.2003 01:14:26
Z tego co czytalem na tweak.pl a konkretniej ich forum, to rzeczywiscie te stery poprawiaja dzwiek calkiem niezle ale to jescze nie jest Audigy 2.
Anonymous
Dodano
13.03.2003 01:14:26
Kiedyś sam się na jednej stronce natknąłem na te sterowniki, przeczytałem co tam o tym pisali, i odrazuzrozumiałem źe to lipa. Przecieź adigy pasiada podobny ale bardziej rozbudowany czip generujący dźwięk, więc niemoźliwością jest dla live! przeliczyć efektów które potrafi wygenerować audigy.
SLAY3R
Dodano
13.03.2003 00:41:51
:oops: sorry Beriam... juz taki ze mnie szybki bill :lol:
Sie pospieszyłem, a nie sprawidzlem wpierw czy temat był wałkowany na forum
Adamusss
Dodano
12.03.2003 21:43:00
krecik:
Live–>Audigy to pic na wodę. Zainstalowałem te sterowniki, włączyłem GTA 3. Spróbowałem ustawić EAX 3 w opcjach dźwięku i nic. A więc nie obsługują nowego EAX. Innych powodów do instalacji tych sterowników nie widzę. Dźwięk na pewno nie będzie lepszy.

Ogolnie muza jest oki , ale co do gier to zgadzam sie ze swoim przedmowca ...

Te stery ktore podal Adamusss , od jakiegos czasu kraza po sieci , i byly jush podawane na forum :wink:

Mialem je na kompie od jakis kilku dobrych miesiecy ...
beriam
Dodano
12.03.2003 21:37:04
krecik:
Live–>Audigy to pic na wodę. Zainstalowałem te sterowniki, włączyłem GTA 3. Spróbowałem ustawić EAX 3 w opcjach dźwięku i nic. A więc nie obsługują nowego EAX. Innych powodów do instalacji tych sterowników nie widzę. Dźwięk na pewno nie będzie lepszy.

Ogolnie muza jest oki , ale co do gier to zgadzam sie ze swoim przedmowca ...

Te stery ktore podal Adamusss , od jakiegos czasu kraza po sieci , i byly jush podawane na forum :wink:

Mialem je na kompie od jakis kilku dobrych miesiecy ...
beriam
Dodano
12.03.2003 21:37:04
krecik
Dodano
11.03.2003 20:13:49
Szczerze mowiąc liczyłem ze ktos juz to wyprobował/wypróbuje :wink:

Przeinstalowałem winde i troche szkoda mi znowu w niej mieszac, jak to fajnie wszystko chodzi teraz :D
Adamusss
Dodano
08.03.2003 10:45:59
jak sprawdzisz, to podziel sie z nami wrazeniami
The_judge
Dodano
07.03.2003 23:58:53
Adamusss
Dodano:
07.03.2003 16:45:56
Komentarzy:
10