SB Live 5.1 Digital

Ludzie...
Kupilem karte muzyczna Yamahe, Mialo byc dobrze , a jest zle. Nie jest to wina zlej karty , czy raczej popsutej , to raczej wina systemu na ktorym pracuje Windows XP. Do tej karty muzycznej ktora kupilem sa sterowniki, pod XP ( sa na stronach Yamahy ),ale to sa zwykle WDM–y, w ktorych nie ma zadnej mozliwosci regulacji , czy ustawien. Mowiac krotko kiszka, a nie karta. Teraz zastanawiam sie nad kupnem nowej karty SB Live 5.1 Digital. Zwracam sie z pytaniem do tych , ktorzy pracuja z ta karta muzyczna i maja zainstalowanego Windowsa XP. Prosze mi powiedzec , czy ta katra ma ustawienia po jej zainstalowaniu w systemie Windows XP, czy moge regulowac tony wysokie i niskie, czy sa jeszcze dodoatkowe ustawienia tej karty , czy znow sterowniki to zwykle WDM–y ? Smialo mi odpowiedzcie , bo to dla mnie wazne. Ja slucham muzyki , sciagam muzyke s sieci i chce ja sluchac. Karta musi sobie poradzic z dzwiekiem ,nagranie ma grac pelnym brzmieniem , nie moze sie zatykac , czy karta nie moze sobie poradzic z glosnej nagranym nagraniem , wowczas nie jest to dzwiek , lecz jakies charczenie. Powiedzcie mi , czy po zainstalowniu SB Live 5.1 , w PANELU STEROWANIA, pokaze sie ikona karty muzycznej. Prosze o konkretne odpowiedzi, a nie domysly...

Pozdrawiam wszytskich

Jurek from JG

Odpowiedzi: 10

Wystarczy kliknac na www ( taka ikonka ), i juz wchodzicie na stronke. Pobieranie nagran jest utrudnione, ale nie niemozliwe. Wsyatczy posmigac myszka po stronie ( ech ta myszka ).

Pozdrawiam.
Zulus_JG
Dodano
12.07.2003 04:22:03
Wystarczy kliknac na www ( taka ikonka ), i juz wchodzicie na stronke. Pobieranie nagran jest utrudnione, ale nie niemozliwe. Wsyatczy posmigac myszka po stronie ( ech ta myszka ).

Pozdrawiam.
Zulus_JG
Dodano
12.07.2003 04:22:03
A konkretny adres??
e–walker
Dodano
12.07.2003 03:27:10
Wlasnie od 15 minut mam nowa karte muzyczna SB 5.1 Live Digital.

Musze sie przyznac , ze jestem calkiem zadowolony. wszystko sparawnie dziala i mozna sobie dzwieki ustawiac jak sie chce... Wlasnie na tym mi bardzo zalezalo. Brzmienu muzy ma byc takie jak ja chce...
Ja slycham muzyki Italo Disco i muzyki z lat 80/90–tych. To moim zdaniem jest najlepsza muza na tym sposypanym swiecie.
Jesli kogos taka muzyka intersuje , to zapraszam na moja strone www . Na stronie nia ma zadnych bajerow graficznych. Strona , to wylacznie muzyka do zassania i to za free, zadnych debilnych reklam bannerow i dewiackich klikniec na chore listy , by wejsc z przymuusu na stronke.

PS. MUZYKI NALEZY SLUCHAC GLOSNO , WTEDY SLYCHAC JEJ PRAWDZIWE BRZMIENIE...

Jeszcze raz dzieki za opinie na temat karty muzycznej...

Oj, chyba strzelila mi jedna szyba w pokoju, chyba zbyt glosno gra muzyczka:)

Pozdrawiam
Zulus_JG
Dodano
09.07.2003 18:24:39

Musze sie przyznac , ze jestem calkiem zadowolony. wszystko sparawnie dziala i mozna sobie dzwieki ustawiac jak sie chce... Wlasnie na tym mi bardzo zalezalo. Brzmienu muzy ma byc takie jak ja chce...
Ja slycham muzyki Italo Disco i muzyki z lat 80/90–tych. To moim zdaniem jest najlepsza muza na tym sposypanym swiecie.
Jesli kogos taka muzyka intersuje , to zapraszam na moja strone www . Na stronie nia ma zadnych bajerow graficznych. Strona , to wylacznie muzyka do zassania i to za free, zadnych debilnych reklam bannerow i dewiackich klikniec na chore listy , by wejsc z przymuusu na stronke.

Pozdrawiam
Zulus_JG
Dodano

Pozdrawiam
Zulus_JG
Dodano

Pozdrawiam
Zulus_JG
Dodano
Wlasnie takiej odpowiedzi oczekiwalem. Jestem nia usatysfakcjonowany...

Bardzo dziekuje

Pozdrawiam 8)
Zulus_JG
Dodano
08.07.2003 16:08:42
Jak tylko włoźysz SB LIVE do kompa windows zainstaluje swoje okropne sterowniki. Ale potem trzeba zainstalować stery z płyty, lub ściągnąć z netu Live Drive Pack, będziesz mógł sterować wszystkim: tonami niskimi, wysokimi, głośnością, EAXem czyli efektami (a co się będzie działo w grach które obsługują EAX – miodzio), zmieniać ilość głośników, zmieniać ustawienia banków instrumentów MIDI i co tam jeszcze tylko chcesz. Zobacz zdjęcie. Tak to u mnie wygląda. I gratuluję wyboru SB LIVE to super karta. Moźesz jeszcze zastanowić się nad kartą SB AUDIGY – jest to rozbudowana, unowocześniona wersja SB LIVE, no i oczywiście droźsza jest.
SLAY3R
Dodano
08.07.2003 14:57:32
Jak tylko włoźysz SB LIVE do kompa windows zainstaluje swoje okropne sterowniki. Ale potem trzeba zainstalować stery z płyty, lub ściągnąć z netu Live Drive Pack, będziesz mógł sterować wszystkim: tonami niskimi, wysokimi, głośnością, EAXem czyli efektami (a co się będzie działo w grach które obsługują EAX – miodzio), zmieniać ilość głośników, zmieniać ustawienia banków instrumentów MIDI i co tam jeszcze tylko chcesz. Zobacz zdjęcie. Tak to u mnie wygląda. I gratuluję wyboru SB LIVE to super karta. Moźesz jeszcze zastanowić się nad kartą SB AUDIGY – jest to rozbudowana, unowocześniona wersja SB LIVE, no i oczywiście droźsza jest.
SLAY3R
Dodano
08.07.2003 14:57:32
Zulus_JG
Dodano:
08.07.2003 03:29:18
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1