SB Audigy2 Value...
Mam mały problemik z tą kartą–poniewaz zainstalowałem
stery z płytki ustawiłem na 5.1–a Ona za kazdym razem po ponownym odpaleniu kompa–startuje mi z ustawien 2.1...
Jak zapisac ustawienia kart???
pozdr.
stery z płytki ustawiłem na 5.1–a Ona za kazdym razem po ponownym odpaleniu kompa–startuje mi z ustawien 2.1...
Jak zapisac ustawienia kart???
pozdr.
Odpowiedzi: 7
głos juz jest–zainstalowałem na nowo stery–choc karta
nie trzyma mi ustawien....Czyli po odpalneiu startuje z
2.1 choc ustawiam wciąz 5.1 :? :roll:
nie trzyma mi ustawien....Czyli po odpalneiu startuje z
2.1 choc ustawiam wciąz 5.1 :? :roll:
zmieniłem port Karty i po odpalenieu znów kompa...
nie ma głosu,choc komp ją widzi...
Czy trza gdzie ustawic ze zmieniłem port PCI???
pzdr.
nie ma głosu,choc komp ją widzi...
Czy trza gdzie ustawic ze zmieniłem port PCI???
pzdr.
Kasper:SLAY3R:to daj restore dafaults – w menu start –> creative i gdzieś tam to bedzie.
Kurcze nie wiem za bardzo o co chodzi :oops:
z tym restore defaults
O to chodzi, źe jak uruchomisz restore defaults, to zrestartują się ustawienia, to moźe pomóc w twoim problemie.
Kasper:SLAY3R:to daj restore dafaults – w menu start –> creative i gdzieś tam to bedzie.
z tym restore defaults
O to chodzi, źe jak uruchomisz restore defaults, to zrestartują się ustawienia, to moźe pomóc w twoim problemie.
restore deaful znaczy przywróć ustawienia domyślne
SLAY3R:to daj restore dafaults – w menu start –> creative i gdzieś tam to bedzie.
z tym restore defaults
Nie przestawia tego jakaś inna aplikacja?
Zobacz w panelu sterowania –> dźwięki –> zaawansowane w polu ustawienia głośników. Ustaw tam na 5.1. I sprawdź po restarcie.
Jeźeli nie pomoźe to daj restore dafaults – w menu start –> creative i gdzieś tam to bedzie. Potem skonfiguruj i sprawdź po restarcie.
Jeźeli to nie pomoźe odinstaluj oprogramowanie karty, przełóź kartę do innego slotu pci, zainstaluj sterowniki. Podczas instalacji instalator pyta się o to ile masz głośników. Ustaw 5.1. I sprawdź jak bedzie.
Zobacz w panelu sterowania –> dźwięki –> zaawansowane w polu ustawienia głośników. Ustaw tam na 5.1. I sprawdź po restarcie.
Jeźeli nie pomoźe to daj restore dafaults – w menu start –> creative i gdzieś tam to bedzie. Potem skonfiguruj i sprawdź po restarcie.
Jeźeli to nie pomoźe odinstaluj oprogramowanie karty, przełóź kartę do innego slotu pci, zainstaluj sterowniki. Podczas instalacji instalator pyta się o to ile masz głośników. Ustaw 5.1. I sprawdź jak bedzie.
Strona 1 / 1