Sapphire X550 +KABEL EURO–SVHS–JACK

Chciałbym kupić kabel aby połączyć kompa z TV. Czy taki kabelek jak w temacie będzie ok a moźe jakieś inne rozwiązanie. Jedyne info jakie znalazłem o karcie a odnoszące się do wyjść brzmi:"Na śledziu znajdziemy standardowe analogowe wyjście monitorowe D–SUB, jak równieź analogowo–cyfrowe DVI–I. Dzięki TV–OUT istnieje moźliwość wyprowadzenia obrazu np. na TV."
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 3

jusiek:
S–video próbowałem ale nie chodzi,

Nie chodzi, bo mozliwe,źe ....chodzi o ilość pinów –bodajźe 5 i 7 – we wtyczce , na Allegro jest to wyszczególnione w ofertach , dla ATI.
Poza tym to zawsze jest kwestia kabla i ustawień w opcjach karty, gdy nie ma obrazu lub jest czarno– biały
Seeker
Dodano
14.04.2006 01:11:07
S–video próbowałem ale nie chodzi, ten kabelek w temacie jest wlaśnie z Allegro ale nie wiem czy bedzie na 100% ok. W Tv mam 2xEuro, S–video, chinche
jusiek
Dodano
13.04.2006 19:58:44
Na Allegro poszukaj kabelkow – a poza tym powinienies mieć z kartą taki kabelek . Od Ciebie zaleźy tylko czy będziesz do TV ciągnął od niego kabelek SVHS czy na chinczach. Wszystko teź zaleźy od tego jakie masz wejście w TV.
O tym jak co podłaczyć i skonfigurować jest w archiwalnych postach takźe linki do stron z pełnym opisem dla kart ATI
Seeker
Dodano
13.04.2006 19:20:11
jusiek
Dodano:
13.04.2006 17:30:53
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1