san andreas
Czy wiecie moźe czy wydano juź gta san andreas na PC? Nie chodzi mi o wydanie w polsce ale ogólnie na świecie czy jest juź wersja na kompa.
Odpowiedzi: 7
pIEKAr:ja juz jutro bede miał GTA SA... :]..
Na kompa czy na konsole? :shock:
ja juz jutro bede miał GTA SA... :]... a tak apropo to firma ktora wyprodukowała (chyba Rockstar ale nie chce głupoty palnąć)... niezle sie wqrzyła jak wykradli juz gotową wersje GTA Sa... przed premierą... wyznaczyła jakąs tam sporą sumke za wydanie złodzieja...
Młody:mój kuzyn ma GTA San Andreas na kompa bo ja wczoraj niego grałem tylko źe nie ma nagrywary bo bym odrazu od niego nagrał jest na 3 płytkach on sobie sprowadził ze stanów ale moźna juz je sciagnać ale nie powiem skad i jakim progrem bo tego regulamin zabrania
Nie wierzę :shock:. Na pewno??
Z czego wiem to ma być na wyłączność na konsole ale tylko przez 5 miesięcy, jako wersja Exclusive.
Takie jakieś tam głupie prawa.
No kompy zobaczymi San Adreas dopiero w maju, ale na kompy na pewno będzie :D .
:arrow: http://gta.pl/index.php?page=texty&id=66
Damianos:Czy wiecie moźe czy wydano juź gta san andreas na PC? Nie chodzi mi o wydanie w polsce ale ogólnie na świecie czy jest juź wersja na kompa.
nie ma jeszcze wersji PC
mój kuzyn ma GTA San Andreas na kompa bo ja wczoraj niego grałem tylko źe nie ma nagrywary bo bym odrazu od niego nagrał jest na 3 płytkach on sobie sprowadził ze stanów ale moźna juz je sciagnać ale nie powiem skad i jakim progrem bo tego regulamin zabrania
Z tego co sie orientuje, to nie bedzie San Anreas na PC wogole, ale juz kilka razy bylo, ze gra miala wyjsc tylko na konsole a wydano ja takze na PC, wiec cierpliwosci ;)