Samsung X660

Witam
Mam pytanie dotyczace tego telefonu. Mianowicie, jest to nowy telefon, wyszedl jakos w grudniu. Nie jest rowniez bardzo drogi. Niestety jednak zacofana strona samsung.pl nie posiada w swojej bazie tego telefonu. Z tego powodu nie znam jego specyfikacji.
Jesli ktos ma ten telefon prsze napisac co on posiada, pamiec, kamera, mp3. Czy to ma czy nie ma. Wszystko. Czy jestes zadowolony z niego, jakies wady zalety. Wszystko. Po prostu nigdzie tego nie ma. Jesli na stronie producenta tego nie ma to nigdzie tego nie bedzie, jasne. A ja chce kupic ten telefon. Prosze o pomoc :(
pozdrawiam 8)

Odpowiedzi: 5

w takim razie inaczej, gdzie mozna znalesc bezplatne dzwonki do komorek do 95kB, jakos nie moge znalesc ehh
wilukce
Dodano
17.02.2006 19:30:28
nie chcialem zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj..

Mam taki problem, kupilem tego samsunga. Wszystko dziala poprawnie, mam kabel USB i programy. Nie moge tylko wysylac grafiki wiekszej niz 640x480 pixeli i plikow przekraczajacych 80KB(okolo) To jest po prostu denerwujace, bo nie ma zadnych ciekawych dzwonkow do 80KB, Jesli ktos ma samsunga i tez mial taki probelm to prosze o pomoc. Moze da sie to jakos obejsc. :)
wilukce
Dodano
16.02.2006 20:49:02
rzeczywiscie jest. Dodali go wczoraj. Ja szukalem w produktach i tam w telefonach. Tam go nie bylo. Jest na stronie glownej. Pewnie kwestia czasu zanim go tam dodadza.
wilukce
Dodano
26.01.2006 12:53:39
wilukce:
myslisz ze nie szuakelm
Tak. Na stronce samsunga wszystko jest napisane jak byk.
damiancore
Dodano
26.01.2006 12:47:47
nie wiesz nie pisz...
myslisz ze nie szuakelm...
poczytaj troche to zobaczysz w czym sęk....
kazda strona podaje co innego...
czekam na kogos kto mi pomoze :D
pozdro
wilukce
Dodano
26.01.2006 12:42:36
wilukce
Dodano:
26.01.2006 12:31:43
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1