Samozamykajacy sie Outlook Express.
Witam,
Czy ktos zna odpowiedz na pytanie, dlaczego przy dluzszym pisaniu wiadomosci w Outlooku (ver 6.0) ten dran sam sie zamyka, kasujac przy okazji wszystko co zostalo napisane, a nie zapisane "po drodze"?
Nie dzieje sie to regularnie, ale jak zaskoczy to nie da sie pisac, zamyka sie co dwie napisane linijki.
Pozdrawiam,
Czy ktos zna odpowiedz na pytanie, dlaczego przy dluzszym pisaniu wiadomosci w Outlooku (ver 6.0) ten dran sam sie zamyka, kasujac przy okazji wszystko co zostalo napisane, a nie zapisane "po drodze"?
Nie dzieje sie to regularnie, ale jak zaskoczy to nie da sie pisac, zamyka sie co dwie napisane linijki.
Pozdrawiam,
Odpowiedzi: 9
Wszystko sie da :wink: . Wystarcza trzy minuty w rejestrze :D .t123:A co fo wyboru, ktory lepszy: czy OEx , czy MO, to ja wybralem OEx z prostego wzgledu. Mianowicie w MO blokuje wiekszos zalacznikow (lista w pomocy MO, chyba pod haslem "zalaczniki") i nie mozna tego wylaczyc.
Witam!
U mnie dokladnie to samo. Co prawda zdarzylo mi sie to 3 razy (z rzedu) i to jeszcze na koncu dosc dlugiego posta (nie mowiac juz, ze spieszylem sie wtedy bardzo :x ) I dokladnie bylo jak napisales –> czyli po wcisnieciu entera, zeby przejsc do nastepnego wiersza. Tylko wywalalo komunikat, ze nastapil problem z aplikacja Outlook express i nastapi jej zamkniecie. Nie wiem, czy moglo to cos zmienic, ale mialem wtedy straszy syf na dysku (i w ogole dzialy sie dziwne rzeczy), wiec po defragmentacji perfectdisckiem wszystkie problemy jak reką odjal :)
A co fo wyboru, ktory lepszy: czy OEx , czy MO, to ja wybralem OEx z prostego wzgledu. Mianowicie w MO blokuje wiekszos zalacznikow (lista w pomocy MO, chyba pod haslem "zalaczniki") i nie mozna tego wylaczyc. Natomiast w OEx –> narzedzia / opcje / zabezpieczenia jest fukcja "Nie zezwalaj na otwieranie lub zapisywanie zalacznikow, ktore moga potencjalnie zawierac wirusy". Wiec problemu ze skasowanymi zalacznikami nie ma.
U mnie dokladnie to samo. Co prawda zdarzylo mi sie to 3 razy (z rzedu) i to jeszcze na koncu dosc dlugiego posta (nie mowiac juz, ze spieszylem sie wtedy bardzo :x ) I dokladnie bylo jak napisales –> czyli po wcisnieciu entera, zeby przejsc do nastepnego wiersza. Tylko wywalalo komunikat, ze nastapil problem z aplikacja Outlook express i nastapi jej zamkniecie. Nie wiem, czy moglo to cos zmienic, ale mialem wtedy straszy syf na dysku (i w ogole dzialy sie dziwne rzeczy), wiec po defragmentacji perfectdisckiem wszystkie problemy jak reką odjal :)
A co fo wyboru, ktory lepszy: czy OEx , czy MO, to ja wybralem OEx z prostego wzgledu. Mianowicie w MO blokuje wiekszos zalacznikow (lista w pomocy MO, chyba pod haslem "zalaczniki") i nie mozna tego wylaczyc. Natomiast w OEx –> narzedzia / opcje / zabezpieczenia jest fukcja "Nie zezwalaj na otwieranie lub zapisywanie zalacznikow, ktore moga potencjalnie zawierac wirusy". Wiec problemu ze skasowanymi zalacznikami nie ma.
Aligator dziekuje za sugestie. Lubie zmiany, wiec sprobuje. Mam nadzieje ze zaimportuje wszystko bez problemu...
Pozdrawiam,
PA. przepraszam za krotkie, "chatowe" posty, wiem, ze jest to niemile widziane.
Pozdrawiam,
PA. przepraszam za krotkie, "chatowe" posty, wiem, ze jest to niemile widziane.
woyteg ja w sumie nigdy nie uźywałem OE :wink: na moje oko, zaznaczam źe na oko, lepszy jest MO :wink:
Aligator– przyzwyczajenie. Uwazasz, ze powinienem sprobowac MS Outlook, lepszy jest? nigdy nie uzywalem?
EL NinoTez tak myslalem, ale nie. najczesciej zamyka sie po wcisnieciu ENTER
EL NinoTez tak myslalem, ale nie. najczesciej zamyka sie po wcisnieciu ENTER
A nie jest to wina naciskania jakiejs kombinacji klawiszy ?
woyteg a ja mam takie pytanko do Ciebie, dlaczego uźywasz Outlook Express zamiast Microsoft Outlook z pakietu Office XP, gdzieś pisałeś źe zakupiłeś pełną wersję Ofiice XP ... :lol: :wink: to tak boczkiem...
"przerzniete" nie raz. mam ten problem juz od jakiegos czasu, pisze wiec wiadomosci w notatniku, a potem prznosze, ale "moja" ciagle sie denerwuje, jej to przeszkadza. :–)
ale dzieki.
ale dzieki.
Czy to Outlook Microsoft.
Jak tak,przerźnij Office antywirem oraz napraw sys Norton WinDoctor.
Przynajmniej,ja bym tak zrobił. :)
Jak tak,przerźnij Office antywirem oraz napraw sys Norton WinDoctor.
Przynajmniej,ja bym tak zrobił. :)
Strona 1 / 1