Samoloty w GTA SA
witam
grajacw GTA SA spotykam samoloty i smiglowce do ktorych nie moge wejsc :/ da sie nimi jakos platac czy to tylko atrapy
grajacw GTA SA spotykam samoloty i smiglowce do ktorych nie moge wejsc :/ da sie nimi jakos platac czy to tylko atrapy
Odpowiedzi: 12
Rysiek80:ta szkola jerst na tym opuszczonym lotniku ??
tak. trzeba wejśc po schdkach na górę.
ta szkola jerst na tym opuszczonym lotniku ??
Rysiek80:ale zeby ukonczyc szkole musze tam dojsc z misja nie moge sobie tam wejsc i ukonczyc ten kurs latania ??
jeśli Cię wcześniej policja nie zgadnie to moźesz
ale zeby ukonczyc szkole musze tam dojsc z misja nie moge sobie tam wejsc i ukonczyc ten kurs latania ??
Dobra,ale chodzi ogolnie o 3 wyspę.
KrystianXP:Tak jak mettal powiedzial trzeba ukonczyc szkołę latania w miescie Las Venturas.
Szkoła latania jest na pustyni przed Las Venturas !!!
Dobra,a czy trzeba to odrazu komentować?Napisałem co chciałem i jak bys zauwazyl to bardziej szczegułowo i po sprawie.Nie ma co robic wokoł tego wielkiego szumu.
KrystianXP:Tak jak mettal powiedzial trzeba ukonczyc szkołę latania w miescie Las Venturas.Po ukonczeniu jej wszystkie lotniska są dla ciebie dostepne jak i samoloty.Dawno grałem ale pamiętam.Druza rzecz to po co na kodach grasz?Gra zupelnie przyjemniejsza jak gra sie bez,ale coz jak chcesz nie będe Cie zmuszał.
A więc po co piszesz skoro bez sensu?
"tak jak Mettal powiedział.." no więc skoro tak jak on napisał to jego post da się przeczytać tak samo jak Twój, nie ma potrzeby pisać 2x tego samego. Gdybyś coś dodał... ale nic od Siebie nie dopisałeś. Tylko wyskrobałeś, źe gra z kodami nie ma sensu, co swoją drogą nie ima sie z tematem.
Gram w to bo nie mam nic ciekawszego GTA nigdy mi sie nie podobalo na tyle abym gral w to dluzej niz pare dni
Tak jak mettal powiedzial trzeba ukonczyc szkołę latania w miescie Las Venturas.Po ukonczeniu jej wszystkie lotniska są dla ciebie dostepne jak i samoloty.Dawno grałem ale pamiętam.Druza rzecz to po co na kodach grasz?Gra zupelnie przyjemniejsza jak gra sie bez,ale coz jak chcesz nie będe Cie zmuszał.
nie bawie sie zwiedzajac miasta w GTA uzywam kodow :D czesc samolotow i smiglowcow jest dostepna ale do czesci nie da sie wejsc :/
A zaliczyles juz szkole latania, znaczy czy juz doszedles do tego momentu gry? Bo z tego co pamietam(moge sie mylic bo gralem dawno)maszyny latajace beda dostepne dopiero po zaliczeniu szkoly latania.
Strona 1 / 1