Samoczynny RESTART
Witam. Mam zainstalowanego windowsa XP i zauwazylem ze kiedy wylaczam swoj komputer i tak sobie postoi pare godzinek i kiedy go wlaczam to za kazdym razem kiedy system sie zaladuje po kilku chwilach wszystko sie wiesza i sam sie restartuje. Jaka moze byc tego przyczyna??
Odpowiedzi: 8
HEH nieeee ale widze ze kolega w temacie. Wiesz pogrywam sobie w SH2 i na FORUM w moim klanie mam takiego AWARTA wiec postanowilem byc do konca oryginalny i tutaj tez go miec
niebierz sobie tego do serca :roll:
––– SLAY3R –––
A opcja zmień nie działa??
––– SLAY3R –––
A opcja zmień nie działa??
po co ci ten tiefenmesser ?? mierzysz jak gleboko zanurzyles sie w forum ?? :DPL_U–96:HEJ oczywiscie PROBLEM nie znikl ale udalo mi sie go wyeliminowac wspolnie z MADRALAMI z MICROSOFTU no musialem wyjac karte telewizyjo radiowa LIFEFLY VIDE 3000
HEJ oczywiscie PROBLEM nie znikl ale udalo mi sie go wyeliminowac wspolnie z MADRALAMI z MICROSOFTU no musialem wyjac karte telewizyjo radiowa LIFEFLY VIDE 3000
OKI DZIEKUJE miejmy nadzieje ze pomoze. Jesli to NIC nie da pozwole sobie napisac POSTA. DZIEKI
Na Mój komputer kliknij prawym
Właściwości
Zaawansowane–zakładka
W dziale Uruchamianie i odzyskiwanie – Ustawienia
Automatycznie uruchom ponownie – odznacz
Właściwości
Zaawansowane–zakładka
W dziale Uruchamianie i odzyskiwanie – Ustawienia
Automatycznie uruchom ponownie – odznacz
hmmm pogubilem sie juz:) Moze zle cos napisalem moim problemem jest samoczynny restart kompa
Przyczyna czego ? Zawieszenia czy restartu ? Bo jesli bledu, to nie wiemy – zobaczysz jak wylaczysz automatyczny restart po bledzie. A jesli restartu, to wylacz automatyczny restart :wink: .
Strona 1 / 1