Samoczynny restart
Czesto gdy:
– wychodzę z jakiejś gierki
– chcę zrestartować kompa
– wyłaczam kompa
pojawia sie nie bieski ekran.
DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL
STOP: 0x000000D1(0xFC12BE18,0x00000002,0x00000000,0xFC12BE18)
Podobno to cos ze sterownikami, tyle ze ostatnio nic nie instalowalem ani nie aktualizowalem sterownikow. Menadzer urzadzen niewskazuje zadnych konfliktow. Problem pojawil sie po defragmentacji dysku. Co robić?
foitek
– wychodzę z jakiejś gierki
– chcę zrestartować kompa
– wyłaczam kompa
pojawia sie nie bieski ekran.
DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL
STOP: 0x000000D1(0xFC12BE18,0x00000002,0x00000000,0xFC12BE18)
Podobno to cos ze sterownikami, tyle ze ostatnio nic nie instalowalem ani nie aktualizowalem sterownikow. Menadzer urzadzen niewskazuje zadnych konfliktow. Problem pojawil sie po defragmentacji dysku. Co robić?
foitek
Odpowiedzi: 4
Dodam tyle, źe jak wpiszesz do forumowej szukaczki 0x000000D1 to znajdziesz kilka topiców z podobnymi problemami. Sprawdź – a nóź widelec...znajdziesz rozwiązanie :wink:
Moźliwe, źe sterownik do któregoś z uźądzeń się uszkodził, przeinstalować trzeba.
fojtek:Podobno to cos ze sterownikami, tyle ze ostatnio nic nie instalowalem ani nie aktualizowalem sterownikow
Moźliwe, źe sterownik do któregoś z uźądzeń się uszkodził, przeinstalować trzeba.
Mialem podobny problem. Napisz jaka masz karta graficzna. Byc moze jest to z nia zwiazane zainstaluj sobie sterowniki do niej z oznaczeniem 23.11. i to powinno pomoc mi pomogolo ale napisz jaka masz karta
Miałem podobne problemy przy przeklokowanym Athlonie XP 2200+ ma 2800+ i zbyt mało podniesionym VCORE. Po podniesieniu napięcia z 1,65 na 1,7 jak reką odjął...
http://www.escde.net/kb.aspx?id=18&lang=en&filter=all
Strona 1 / 1