samoczynny restart systemu
W trakcie kopiowania, uruchamiania czy teź zwykłej pracy nagle bez powodów restartuje mi sie komputer.
Dlaczego tak się dzieje (tylko na systemie win XP)?
Dlaczego tak się dzieje (tylko na systemie win XP)?
Odpowiedzi: 9
Miałem coś podobnego i u mnie była to wysoka temperatura na procku wymieniłem wentylator i jest Ok :lol:
kliknijna moj komputer prawym przyciskiem myszki
wybierz wlasciwosci jest tam zakladka zaawansowane
na dole jest taka opcja Uruchamianie i odzyskiwanie
kliknij na ustawienia a nastepnie odznacz ptaszka
w opcji automatycznie uruchom ponownie i powinienes miec klopot z glowy.
wybierz wlasciwosci jest tam zakladka zaawansowane
na dole jest taka opcja Uruchamianie i odzyskiwanie
kliknij na ustawienia a nastepnie odznacz ptaszka
w opcji automatycznie uruchom ponownie i powinienes miec klopot z glowy.
Przede wszystkim to co mówi EL NINO jest całkowicie słuszne.
Nawiązując dalej do tematu:
Jeźeli miałby być wirus,to komp inaczej by zachowywał się.Jeźeli po poradzie EL NINO nic nie zmieni się i nie jest to usterka hardware,to uźyj dobrego antywira.
Nawiązując dalej do tematu:
Jeźeli miałby być wirus,to komp inaczej by zachowywał się.Jeźeli po poradzie EL NINO nic nie zmieni się i nie jest to usterka hardware,to uźyj dobrego antywira.
chyba,
restart wyłączysz tak:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=33357&highlight=automatycznie#33357
restart wyłączysz tak:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=33357&highlight=automatycznie#33357
Albo masz vira lub trojana jakiegoś, a koledzy se jaja robią z ciebie :) Weź to pod uwagę!
Sprawdz temp. procka, najlepiej w BIOSie.
Nie pisz ze bez powodow, bo gdyby tak bylo, to system pracowalby poprawnie. Wylacz automatyczny restart i wtedy zobaczysz komunikat opisujacy blad. Przepisz slowo w slowo. Poza tym mozesz zerknac do podgladu zdarzen aby sprawdzic wyswietlane bledy. Dr Watson rowniez powinien cokolwiek pokazac.chyba:bez powodów restartuje mi sie komputer
WITAM.
NAJCZESCIEJ BLAD WYWOŁYJE BLEDNE SKONFIGUROWANIE HARDWARE. SPRAWDZ USTAWIENIA CD–ROMU.!!!
NAJCZESCIEJ BLAD WYWOŁYJE BLEDNE SKONFIGUROWANIE HARDWARE. SPRAWDZ USTAWIENIA CD–ROMU.!!!
hmm ten temat byl juz tyle reazy poruszany na forum, zej ka bys skorzystal z opcji szukaj, to na pewno bys znalaz rozwiazanie :)
pozrowienia
pozrowienia
Strona 1 / 1