samoczynny restart kompa
Czy ktos mial taka sytuacje ze komputer podczas logowania na konto uzytkownika sam sei restartuje( u mnie w 30 % przypadkow jest) zdarza sie rowneiz z podacas niormalnej pracy sie resteje :( co robic?????
To nie jest ten wiruch( chyba blaster) bo z nim juz sobie dalem rade
To nie jest ten wiruch( chyba blaster) bo z nim juz sobie dalem rade
Odpowiedzi: 5
lacze sie prez siec lokalna, dsl na kilka osob.A co to ma do restartowanie kompa ????
A w jaki sposób łączysz sięz netem?
gdy pracuje na kompie np. ściągam coś resetuje mi się komp przewaźnie gdy coś ściągam ale raz trafiło mi się gdy grałem w grę przez co to moźe występować ?
witam
Co do zasilacza to raczej jest on sprawny gdyz kupilem go miesiac temu zreszta ten reset powtarza sie najczesciej w ty samym moemncie tzn w czasie logowaniea uzytkownikow. Robilem juz format i zainstalowalme xp'eka ponownie ale jest to samo. A wlasnie jak mam sprawdzic te napiecia ??? Bo w biosie podaje mi tlyko napiecie na procesorze????
Co do zasilacza to raczej jest on sprawny gdyz kupilem go miesiac temu zreszta ten reset powtarza sie najczesciej w ty samym moemncie tzn w czasie logowaniea uzytkownikow. Robilem juz format i zainstalowalme xp'eka ponownie ale jest to samo. A wlasnie jak mam sprawdzic te napiecia ??? Bo w biosie podaje mi tlyko napiecie na procesorze????
ja tak mialem przez pewien czas i wkoncu doszedlem do tego, ze zasilacz mi nie wyrabial – troche przy nim majstrowalem wczesniej (obnizylem napiecie na wiatraczku (by ciszej chodzil) i sie przegrzewal – gdy powrocilem do standardowych ustawien to problemy z restartami sie skonczyly)
Sprawdz jakie napiecie daje Ci zasilacz na +12V, +5V i +3,3V – odchylenia nie powinny byc wieksze niz ok 10%
Sprawdz jakie napiecie daje Ci zasilacz na +12V, +5V i +3,3V – odchylenia nie powinny byc wieksze niz ok 10%