Samo zamykanie sie okien w XP :( dziwny problem

Mam problem jak w opisie. Klikam np Panel sterowania i menadźer programów, i okno sie momentalnie zamyka, podobnie jest z Ctrl+Alt+Del... jezeli to nacisne pojawia sie okno jedynie na sekunde...

Wirus pewnie, ale nic mi nie wykrywa...
moze wiecie o co tu biega ??

pozdro

Odpowiedzi: 5

Szczerze, testowałem u siebie róźne infekcje, Blaster`a jakiś czas temu i nie spodkałem się źeby po infekcji Blaster`em lub którąś z jego mutacji występowały problemy z Taskem, AV, Msconfig, Reg, uszkodzeniem plików, niszczeniem plików lub uszkodzeniem innych kluczowych funkcjami Os`a.
McScr@by
Dodano
19.04.2004 15:32:42
mcscr@by:
Sprostowanie :
Blaster nie niszczy plików, przeskanuj OS`a antywirusem i antymalware z aktualną definicją.

Masz rację co do teorii, ale w praktyce własnie po "gołym' blastarze widziałem taki objaw. Żaden inny robak nie był przy tym wykrywany i usuwany.
Rebe
Dodano
19.04.2004 09:07:04
Sprostowanie :
Blaster nie niszczy plików, przeskanuj OS`a antywirusem i antymalware z aktualną definicją.
McScr@by
Dodano
19.04.2004 00:48:26
Było – jeźeli nie wieus to uszkodzenia po wirusie – najczęsciej blasterze, ale nie tylko.
Pomaga albo ząłoźenien owego konta ,albo "naprawa' systemu – reinstalacja.
Rebe
Dodano
16.04.2004 09:01:48
Moźe być wirus a moźe być zwykły błąd sterownika do jakiegoś urządzenia. Tak było u mnie. Przeskanuj innym antywirusem.
WindA
Dodano
16.04.2004 02:49:44
Anonymous
Dodano:
15.04.2004 23:26:12
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1