same problemy !!

mam taki problem.... ze co jakis czas inastaluje mi się SPY Annihilator 3.0 i nie moge go usunąc, a jesli nawet go usune to po jakims czasie i tak się instaluje. Tez mam problem,ze jak wlaczam interner explorer (chyba tak to sie pisze:P) to pokazuje mi sie ochrona plikow cos takiego i zebym wlozyl plyte instalacyjna windows xp... no i wkladam... ostrzezenie znika i po jakims czasie znowu sie pokazuje. I ostatni problem. Co zmnienie strone startowa na onet.pl to po ponownym uruchumieniu komputeraz automatycznie z onetu przestawia mi sie na jakas zagraniczną wyszukiwarke.....

NO I TERAZ JAK SIE TEGO POZBYC ??:p

Acha.... jeszcze jedno....zapomnialbym ..... jak włączyc system awaryjny w windowsie xp ??

aaaa..... jeszcze jeden problem.... po samoistenj inastalacji SPY Annihilator 3.0 :evil: :shock: włącza sie sama strona internetowa po czym pojawia sie błąd 404. Podszas 10 minut takich stronek potrafi wyskoczyc z 6. No i teraz co zrobic z tymi wszytskimi problemami :?: :?: :!: :!: Z tym kompem to tylko moza nerwy stracic
:twisted:

Odpowiedzi: 3

Daj log Z HJ zobaczymy co za śmieci siedzą w systemie.
Zainstaluj Firewalla.
Zmień przeglądarkę.
MarcinX
Dodano
27.12.2004 19:03:46
zapodaj loga z HiJack This
Over
Dodano
27.12.2004 19:03:21
Zeskanuj kompa ad–avarem i mks_virem powinno pomuc. System avaryjny włączasz tak: podczas uruchamiania kompa wciśnij kilka razy F8–powinno się pjawić menu z systemem avaryjnym.
Dix
Dodano
27.12.2004 18:49:21
vacoss15
Dodano:
18.12.2004 09:43:42
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1