Sam się wyłącza
Oto mój problem:
Niedawno kupiłem nowy komputer. Wszystko było ok, dopuki nie zacząłem grać, a dokładnie dopuki nie skończyłem grać, ponieważ podczas zamykania gry wyłączył się. Tak jakby zostało docięte zasilanie.
Dzieje się ta za każdym razem jak wychodzę z gry, nie ważne jakiej.
Wystarczy, że pogram ok 1 godz i murowane jest że się wyłączy.
Co ciekawe, można go znowu włączyć ale dopiero po odcięciu zasilania (np. w listwie, albo po wyciągnięci kabla zasilającego z jednostki).
Temperatura jest napewno OK, bo mam na obudowie wyświetlacz z temp. oraz instalowałem program do pomiaru temp na procku.
Co to może być?? Przeszukałem chyba całe google i nie znalazłem odp. na ten problem
Płyta główna: MSI K9N NEO
Procesor: Athlon 64 x2 3600
Ram: 2048MB
Grafika: GE FORCE 7600 256mb
Odpowiedzi: 3
Problem rozwiązany, pomogła wymiana zasialacza
Zasilacz 400W, a jakiej firmy to nie wiem, gdzie mmogę to sprawdzić?? A może macie namiary na inne forum, gdzie mógłbym zadac to pytanie??
-
[quote=Thomas]Zasilacz 400W, a jakiej firmy to nie wiem, gdzie mmogę to sprawdzić?? A może macie namiary na inne forum, gdzie mógłbym zadac to pytanie??[/quote] W karcie gwarancyjnej np mozna sprawdzic lub na samym zasilaczu. A co do 2 pytania to moze i tak ale zapewne [url=google.pl]google.pl[/url] wie lepiej ;]
Zasilacz jaki? Mi to wyglada jakby zasilacz cos sie walił. Po STRESS poprostu odcina zasilanie, ja musze wyjac wtyczke gdy jest burza i bedzie przerwa wyjme wloze i dziala wczesniej 0 reakcji (zasilacz sie wiesza na jakims zabezpieczeniu)
Strona 1 / 1