Sam niewiem co sie stalo ??????????

Witam mam duzy problem pewna dziewczyna kazala mi wejsc na str. niby fotki jej a zarazila mnie jakims wirusem przeskanowalem komputer najpierw HijackThis pozniej wielloma innymi skanerami od rejestrow ,szczepionkami itp. I wszystko smiga niby ja trzeba niestety...... :–(((( Dokladnie mowiac gdy mialem przed infekcja program Everest to mi wszystko dzialal i wogole ale po infekcji i po tym gdy chce go wlaczyc wyskakuje mi blad i to wiele tych samych okienek z tym samym komunikatem czyli Access violation at addres 0049E9C0 in module "everest".bin.Read of address 00000030.I tak jest dla wielu innych programow np. dla Odkurzacza te same okienka mi wyskakiwaly tylko jak chcialem go uruchomic i jak juz sie pojawia to nie da sie ich zlikwidowac dopiero wyloguj i nie wlaczac programu ktory to wywoluje u mnie to mi.in. everest czy odkurzacz dopiero jest sppokoj nie wiem co sie dzieje i co mam zrobic nawet ponowne instalacje nic nie pomogly POMOZCIE PROSZE co zrobic

Odpowiedzi: 3

No i wzielem instalke zrobilem i narazie spoko ale MOWIE WAM uwazajcie na tych z gg i ich pseudo fotkami
portobordo86
Dodano
28.03.2006 02:48:51
Kurcze Ale lipa tak myslalem ze bedzie tzreba instalke walnac od nowa. Dokladnie jak napisales dostalem taka samo wiadomosc tyl;ko ze zamiar patryk byla karolina jaki ja glupi kurde....... Bo tak to windows chodzi wszystko ok net i te inne sprawy alole no niektorych programow nie da sie poprostu wlaczyc i wyskakuje tylko ten komunikat co wczesniej pisalem tylko dla poszczegolnych programow zmieniaja sie cyferki ach.......
portobordo86
Dodano
27.03.2006 11:11:24
Teź to kiedyś miałem !! Identyczna sytuacja jak twoja jedne co moźna zrobić to wgrać od nowa windows !! I nie oodbierac takich wiadamośc :

Czesc to ja patryk mialem dać ci te stronke oto jej adrees www.costamcośtam.com i zaraz masz pełno wirusów!!
hubpaw
Dodano
27.03.2006 10:29:45
portobordo86
Dodano:
27.03.2006 04:36:22
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1