rysy na kineskopie pomocy :/
Witam ! , mam ogromny problem moze ktos mi pomoze go rozwiac. Jak mozna usunac lekkie rysy na kineskopie ?? Bylbym bardzo wdzieczny za pomoc z gory dzieki !
Odpowiedzi: 7
hehe
dobre !!
chyba masz racje zostaje mi sie do tego przyzwyczaic
Dzieki
dobre !!
chyba masz racje zostaje mi sie do tego przyzwyczaic
Dzieki
Mój monitor jest terz porysowany i postanowiłem się do tego przyzwyczaić a to dla tego iź:
sąsiadka testował kilka specyfików od optyka i teraz ma taki monitor źe jak włącza to jej iskry lecą po całym kineeskopie do puki się nie włączy na dobre.
Wniosek:
Jeśli będziesz zabardzo experymentował z niepewnymi specyfikami pozostanie ci to co mojej sąsiadce czyli CIF.
sąsiadka testował kilka specyfików od optyka i teraz ma taki monitor źe jak włącza to jej iskry lecą po całym kineeskopie do puki się nie włączy na dobre.
Wniosek:
Jeśli będziesz zabardzo experymentował z niepewnymi specyfikami pozostanie ci to co mojej sąsiadce czyli CIF.
Dzieki, moze i nadaloby sie, ale nie wydaje mi sie zeby cos wspolnego ze soba mialy obudowy do telefonow, panele od radia... To wszystko jest plastikowe poza tym nie chcialbym byc pierwszym ktory testuje taki specyfik :) moze ktos juz uzywal czegos takiego ? ten gosc napisal tylko w opisie ze czysci tez ekrany laptopow nic wiecej o tym nie wspomnial...
A takie cuś ?
Gościu pisze teź o ekranie w laptopie więc moźe będzie dobre ...
Gościu pisze teź o ekranie w laptopie więc moźe będzie dobre ...
niestety nic nie znalazlem na temat tych past polerskich... jesli ktos cos wie na ten temat, fajnie jakby napisal, gyz pewnie wiecej osob ma ten problem... dzieki
Szukalem w googlach wyczytalem tylko to zeby nie uzywac wlasnie takich past do czyszczenia obudow od telefonow, gdyz to nie jest szklo... natomiast o tych preparatach do usuwania rys z okularow nie slyszalem, ale sprobuje cos poszukac tylko nie wiem czy nie zniszczy to powloki anryrefleksyjnej. mam monitor sony trinitron multiscan e220
Sa pecjalne preparaty do usuwania rys na szkle (np na okularach), byc moze skuteczne beda pasty polerske do plyt CD lub obudow tel. komorkowych.
Szukaj w google.
Szukaj w google.
Strona 1 / 1