rundll32.exe streamci, StreamingDeviceSetup ?
Witam.
Przy kaźdym uruchomieniu systemu programik Ad–watch monitor pyta sie czy mam to blokować, czy nie. Bardzo proszę o odpowiedź co to jest i co mam z tym zrobić (w jaki sposób się tego pozbyć na dobre)
Pozdrawiam
Przy kaźdym uruchomieniu systemu programik Ad–watch monitor pyta sie czy mam to blokować, czy nie. Bardzo proszę o odpowiedź co to jest i co mam z tym zrobić (w jaki sposób się tego pozbyć na dobre)
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
Sprawdz czy to nie trojan –> http://www.symantec.com/avcenter/venc/data/backdoor.agent.b.html
Jesli natomiast jestes pewien, ze to drivery audio, dodaj ten wpis do bialej listy Ad–watch. Komunikat nie bedzie juz wyskakiwal.
Jesli natomiast jestes pewien, ze to drivery audio, dodaj ten wpis do bialej listy Ad–watch. Komunikat nie bedzie juz wyskakiwal.
dzieki za odp ale co mam zrobić, źeby ten monit się nie pojawiał przy kaźdym starcie win?
wyczytalem cos na necie o tym rundll32.exe streamci, StreamingDeviceSetup :
–Not required – typically infrequently used tasks that can be started manually if necessary
–Part of the closed caption decdoder/MS VBI codec. Should only run once.
Próbowalem to usunąć Wintasks ale dalej ad–watch pyta czy blokować, czy nie. Jak się tego pozbyć. Sorry jak kogoś denerwuje ten post ale troche nie kumaty w tych tematach jestem.
Pozdrawiam
wyczytalem cos na necie o tym rundll32.exe streamci, StreamingDeviceSetup :
–Not required – typically infrequently used tasks that can be started manually if necessary
–Part of the closed caption decdoder/MS VBI codec. Should only run once.
Próbowalem to usunąć Wintasks ale dalej ad–watch pyta czy blokować, czy nie. Jak się tego pozbyć. Sorry jak kogoś denerwuje ten post ale troche nie kumaty w tych tematach jestem.
Pozdrawiam
Jest to tak zwany rezydent czyli ochrona stała twoich stron startowych , uruchamiających się aplikacji z systemem itd.. Jak nie chcesz tego uzywać poprostu to wyłacz w opcjach programu źeby nie ładował się z systemem Ad–watch monitor
Strona 1 / 1