rundll32.exe a wlasciwosci ekranu –>pulpit (problem)
witam.
mam problema z rundll32 ... ale tylko wtedy gdy daje zakladke pulpit we wlasciwosciach ekranu :( zamiana wszystkich bibliotek do których sie odwoluje rundll32.exe nie przyniosla poprawy co to moze byc ? :)
wielkie dzieki za pomoc i pozdrawiam :roll:
mam problema z rundll32 ... ale tylko wtedy gdy daje zakladke pulpit we wlasciwosciach ekranu :( zamiana wszystkich bibliotek do których sie odwoluje rundll32.exe nie przyniosla poprawy co to moze byc ? :)
wielkie dzieki za pomoc i pozdrawiam :roll:
Odpowiedzi: 11
Nie.
Nowe fx są, ale gf fx 5950 (nowe karty :D)
Najnowsze sterowniki (force ware) ,to 52.16 tak jak pisze Pawek.
Nowe fx są, ale gf fx 5950 (nowe karty :D)
Najnowsze sterowniki (force ware) ,to 52.16 tak jak pisze Pawek.
Pawek:Wróciłe(...)m
Witam z powrotem :D
Dzięki ale sa chyab nowe fx napewno
Wróciłe(...)m
Witam z powrotem :D
Co do Twojego pytania, to ja nie słyszałem o nowszych niź 52.16. Dawno mnie na stronie nvidia.com nie było, jednak obstawiam, źe dalej szą to najnowsze Detonatory.
a jakie sa najnowsze sterowniki na nvidie czyli detonatory ale teraz jest podobno nowa nazwa jakas
jakies fX czy cos w tym stylu
Wróciłe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: m hehehehehehehe (thx dla modów i adminow)
Wróciłe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: m hehehehehehehe (thx dla modów i adminow)
a jakie sa najnowsze sterowniki na nvidie czyli detonatory ale teraz jest podobno nowa nazwa jakas
Nie ma nic prostszego.
a cos prostszego tez mam ten blad
a cos prostszego tez mam ten blad
Z tego co udało mi się wyszukać na ten temat,to są dwie moźliwości.
W punkcie przywracania znaleźć taki gdzie wszystko gra ( ale tego chyba próbowałeś).
Albo odinstalować kartę w menadźerze urządzeń,po restarcie zainstalować na nowo sterowniki do grafiki.
W punkcie przywracania znaleźć taki gdzie wszystko gra ( ale tego chyba próbowałeś).
Albo odinstalować kartę w menadźerze urządzeń,po restarcie zainstalować na nowo sterowniki do grafiki.
Trochę tego nie rozumiem.
Jak to wygląda?
Wyrzuca ci błąd?
Blue screen?
Co w nim pisze?
Rozwiń trochę temat.
Jak to wygląda?
Wyrzuca ci błąd?
Blue screen?
Co w nim pisze?
Rozwiń trochę temat.
Strona 1 / 1