RTM PROBLEM! PLEASE HELP ME !!!
Witam! Na stronie Windows Update w prawym dolnym rogu jest wiadomość z wykrzyknikiem, źe "Obsługa systemu Windows XP w wersji RTM w witrynie Windows Update nie będzie oferowana...". W związku z powyźszym mam pytania: Jak sprawdzic jaką mam wersję Windows`a. Próbowałem róźnych rzeczy i udało mi się "wyczesać" taką informację: "Microsoft Windows Wersja 5.1 (kompilacja 2600 xpsp_sp_2_rtm.040803–2158)". Czy to oznacza, źe posiadam wersję Windows`a RTM? A jeźeli tak, to czy oznacza to, źe zgodnie z informacją od Microsoftu nie będę mógł niedługo (nie wiem od kiedy!?), korzystać z funkcji Windows Update! Piszę o tym, bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie. Nawet na stronie Microsoft`u nie ma na ten temat nic. A jeźeli posiadam takową wersję, to co zrobić, by była "normalna" wersja? Proszę o odpowiedź.
Odpowiedzi: 3
To co sie dowiedzialem to, ze RTM bez zadnych dodatkow typu SP1 i SP2 nie bedzie obslugiwany w Windows Update. A jak ma sie service paka to powinno byc dobrze. Zobaczymy.
Moźe i mam...ale czy da się ten "problem" ominąć, np. poprzez jakąś aktualizację?
Witam
Release To Manufacturing
Pirata masz ot co.
Release To Manufacturing
Pirata masz ot co.
Strona 1 / 1