RTL Skispringen 2oo4
Mam problem z tą grą pod XP. Mianowicie przy wczytywaniu skoczni wywala się na pulpit z komunikatem: "Windows odzyskał sprawność po awarii sprzętu..." czy jakoś tak, pod tym okienko z informacją "could not create texture" i pulpit mam w 4–bitowym kolorze i rozdziałce 640x480. Po restarcie kompa pulpit wraca do normy, uruchamiam grę i znów to samo. Mam detonatory chyba 53.03, DX9b a konfig sprzętu jak poniźej.
Pod Windowsem 98 mam trochę starsze detonatory (nie pamiętam numerka) i DX9 i wszystko śmiga bez najmniejszych problemów.
Pod Windowsem 98 mam trochę starsze detonatory (nie pamiętam numerka) i DX9 i wszystko śmiga bez najmniejszych problemów.
Odpowiedzi: 6
No właśnie – polska kaszana pod nazwą Skoki Narciarskie 2004 i ukryta pod angielską nazwą Ski Jumping 2004 a gra, o której piszę (to RTL Skispringen 2004), jest to zupełnie inna gra.
Spróbuję z tymi sterami, moźe pomoźe...
Ta gra niestety nie wyszła w Polsce, bo oczywiście mamy durną rodzimą produkcję, a szkoda...
Spróbuję z tymi sterami, moźe pomoźe...
Ta gra niestety nie wyszła w Polsce, bo oczywiście mamy durną rodzimą produkcję, a szkoda...
Pawek:Scorp:Pawek:Spróbuj odpalić grę po zainstalowaniu sterowników, które są dołaczone do płutki z grą (przynajmniej powinny być – w polskiej wersji są)
To dziwne bo ta gra w ogóle nie wyszła w Polsce
Skispringen, czy Skoki Narciarkie – jeden czort.
Niekoniecznie. W tym przypadku to są dwie całkowicie róźne gry i nie wypada ich mylić.
Scorp:Pawek:Spróbuj odpalić grę po zainstalowaniu sterowników, które są dołaczone do płutki z grą (przynajmniej powinny być – w polskiej wersji są)
Skispringen, czy Skoki Narciarkie – jeden czort.
Miałem to samo...Próbowałem zainstalować patcha ze strony prooducenta ale nie pomógł.Więc zaistalowałem stery seri 44.XX I działa Bez problemu
Pawek:Spróbuj odpalić grę po zainstalowaniu sterowników, które są dołaczone do płutki z grą (przynajmniej powinny być – w polskiej wersji są)
Spróbuj odpalić grę po zainstalowaniu sterowników, które są dołaczone do płutki z grą (przynajmniej powinny być – w polskiej wersji są)
PS. Poza tym te skoki są w ogóle strasznie zabugowane...
PS. Poza tym te skoki są w ogóle strasznie zabugowane...
Strona 1 / 1