rozne wersje jezykowe xp
mam legala xp home holenderskiego. nic nie kumalem wiec zainstalowalem pirata polskiego home i aktywowalem serialem z holenderskiego. czyli co jesli teraz bede chcial zainstalowac wersje piracka angielska to tez moge uzyc tego samego seriala holenderskiego. czyli pytanie ogolne raz uzyty serial jest zwiazany z kompem czy z plyta czy moze na innym kompie sie nie da aktywowac tym serialem a moze ten serial zadziala tez nawet na xp pro w wersji chinskiej
Odpowiedzi: 11
No na przykład do karzdego xp`ka jest serial. W serialu jest zakodowana część plty którą wysyła się do microsyfu.
i tak powinno być w home i w pro.
wystarczy rozwikłać system kodowania i... Kochamy polskie seriale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A karzy serial składa się ze znaków:
– objaśniającą wer(pro czy home).
– kod płyty.
– i paru losowych.
To jast przykład:
Serial do home:
XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX–XXXXX
a to do pro corporate:
Literka po literce i ... :)
i tak powinno być w home i w pro.
wystarczy rozwikłać system kodowania i... Kochamy polskie seriale :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A karzy serial składa się ze znaków:
– objaśniającą wer(pro czy home).
– kod płyty.
– i paru losowych.
To jast przykład:
Serial do home:
a to do pro corporate:
Literka po literce i ... :)
Lezio111:Trza porównać seriale od home i od pro i znaleźć luczowe litery róźniące te dwa seriale 8)
:shock:
Lezio rozwiń to, bo nie kumam o ci chodzi :o
szukam polska wersje xp
Trza porównać seriale od home i od pro i znaleźć luczowe litery róźniące te dwa seriale 8)
Nie sadze zeby z home pasowalo na pro i na odwrot.
sprawdzilem moj holenderski serial dziala na wersji holenderskiej(legal) na wersji polskiej (pirat) i na wersji angielskiej (legal), wiec mozna wywnioskowac ze 1 serial dziala na roznych wersjach jezykowych ale co z wersja pro? wszystkie 3 wersje byly wersjami home ale czy klucz od home zadziala na pro?
Niekoniecznie bo kiedys jak zarzucalem 98 to klucz byl od wersji francuskiej i chodzilo bez problemu.
z reguly polityka Microsoftu byla taka ze kazda wersja jezykowa a takze prof lub home itd mialy inne klucze...
ale do ang wersji znajdziesz bez trudu klucz w necie
ale do ang wersji znajdziesz bez trudu klucz w necie
prawie nic nie sqmalem :roll: :roll: :roll: :roll: a do Holandii to sie jezdzi po co innego a nie po xp'ki :lol: :lol: :lol:
>>pozdrownik<<
>>pozdrownik<<
bo za 2 dni mi wysla legalna wersje angielska ale do mojego starego seriala holenderskiego i nie wiem czy moge uzyc starego seriala a wogole to wolalbym uzyc go do wersji pro ktorej jeszcze nie mam (oczywiscie pirackiej).
Sorki,źe zapytam. Po co te kombinacje? :? :? :? :?
Strona 1 / 1