rozmowy golosowe
Witam cyz ktos wie jak nazzwa si programik do rozmow gosowzch stworzony przez tworcow kazy pobobno bije wszystkie inne
Odpowiedzi: 11
zaraz będe musiał przetestować :) kto chce ze mną pogadać;)
No na 100% chodzi o skype'a. Programik zajebisty, ja go uźywam. Wogole nie rwie i rozmawia sie jakby przez telefon. Najlepsze jest to, ze programik jest darmowy :D:D.
Polecam Skype'a. :D Sam go uzywam. Znakomita jakość głosu, łatwa obsługa,nie ma problemów z firewallem. Ja przestałem prawie korzystac ze stacjonarnego telefonu, hehehe :twisted: . Tepsa won! :!:
Tak sa nadal darmowe
Napewno jak wejdzie wersja pelna moźe byc juz platne gdyz bedzie mozna sie polaczyc z telefonami stacjonarnymi tak bynajmnniej tak pisza na stronce(o połaczeniu sie ze stacjonarnymi–płatne ) Ale nigdy nic nie wiadomo :D
Napewno jak wejdzie wersja pelna moźe byc juz platne gdyz bedzie mozna sie polaczyc z telefonami stacjonarnymi tak bynajmnniej tak pisza na stronce(o połaczeniu sie ze stacjonarnymi–płatne ) Ale nigdy nic nie wiadomo :D
Odpowiedz jakie łącze trza mieć :DSystem Requirements
In order to use Skype software, your computer must meet the following minimum system requirements:
PC running Windows 2000 or XP
400 MHz processor
128 MB RAM
10 MB free disk space on your hard drive
Sound Card, speakers and microphone
Internet Connection (either dial–up: minimum 36.6 Kbps modem, or any broadband: cable, DSL, etc.)
mam jeszcze jedno pytanko :
czy rozmowy przez ten komunikator są nadal darmowe chodzi oczywiście o Skype
czy rozmowy przez ten komunikator są nadal darmowe chodzi oczywiście o Skype
Za pomocą SKype
Teź rozmawiałem ze stanami tak kolo 3.00 rano i było dobrze słychac jak na ta pore :D
Teź rozmawiałem ze stanami tak kolo 3.00 rano i było dobrze słychac jak na ta pore :D
przepraszam ze sie podpinam pod post ale mam pytanko te programiki do rozmów głosowych są pod modem???
czy są jakies inne do rozmów głosowych jestem w sieci lokalnej i chciałbym porozmawiac z kimś z poza mojej sieci czy jest to moźliwe i za pomoca jakiego programu
dzieki
pozdrawiam
czy są jakies inne do rozmów głosowych jestem w sieci lokalnej i chciałbym porozmawiac z kimś z poza mojej sieci czy jest to moźliwe i za pomoca jakiego programu
dzieki
pozdrawiam
to chyba chodzi o skype, a jezely nie to i tak polecam, ja korzystalem ze skype dopluki mi sie mikrofon nie zepsol, moj kumpel podobno gadal z ciotka ze stanow, tak przynajmniej mowi :D
topic leci do programów ;)
zobacz jeszcze ten temat : http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=8340&highlight=skype+kr%F3tki
zobacz jeszcze ten temat : http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=8340&highlight=skype+kr%F3tki
Moźliwe bo jest jednym z nielicznych a moze tylko jednym które przebija się prze firewallem (za natem) :D To plus tego skype i narazie same bety :(
Skype – www.skype.com
Strona 1 / 1