Rozmieszczenie plików i folderów
Mój problem polega na tym, źe po zainstalowaniu niektórych programów( nawet tych do XP), szwankuje mi rozmieszczenie plików i folderów.
Normalnie mam je rozmiesczone, ułoźone według szczegułów, po instalce jakiegos programu rozmieszczają się w kafelki.
Help me
Normalnie mam je rozmiesczone, ułoźone według szczegułów, po instalce jakiegos programu rozmieszczają się w kafelki.
Help me
Odpowiedzi: 6
to moze dlatego nazywa sie UpTime – robi "Up" from "Time" to time... :D
sproboj f5 (odswierz), bo nic innego mi do glowy na razie nie przychodzi
pozdroofki
sproboj f5 (odswierz), bo nic innego mi do glowy na razie nie przychodzi
pozdroofki
Dzieki ale nie pomogło :D.A ten program to Windows UpTime :D
heh .... nie spotkalem sie jeszcze z taka rzecza , moze to jest jakis baaardzo stary program ??? walnij mu tryb zgodnosci z win 98, gdzies wyczytalem ze ta rzecz pomaga , gdy programy swiruja w windzie ale nie wiem czy to dotyczy tego ........ podaj jego nazwe to sie zobaczy .....
Ej Menel a mugłbys mi pomuc bo mam taki kłopot ze uruchomiem jeden program a on mi sie ciagle podnosił do gury i po kilku uruchomieniach juz go nie widze wywedrował sobie poza obszar pulpitu.Masz na to rade ??.Byłbym wdzieczny za pomoc :D
start – > panel sterow. –> opcje folderow – > widok – > na samym dole zaznacz opcje "zapamietaj ustawienia wyswietlania kazdego folderu"
start – > panel sterow. –> opcje folderow – > widok – > na samym dole zaznacz opcje "zapamietaj ustawienia wyswietlania kazdego folderu"
Strona 1 / 1