Rozmiar pliku log programu Dr. Watson...
Witam.
Mam taki oto problem: plik .log programu Dr. Watson zajmuje prawie 50 mb na moim dysku! Da sie to jakos zmienic? Oczyscic jakos? Albo tez – czy mozna calkowicie ten plik usunac (tak zeby nie spowodowalo to jakiegos powaznego krachu systemu...)?
Przeglądałem forum, ale nie znalazłem opisu takiego problemu.
Liczę na fachową pomoc i z góry dziękuję tym, którzy zainteresują się tematem.
Pozdrawiam,
J23.
Mam taki oto problem: plik .log programu Dr. Watson zajmuje prawie 50 mb na moim dysku! Da sie to jakos zmienic? Oczyscic jakos? Albo tez – czy mozna calkowicie ten plik usunac (tak zeby nie spowodowalo to jakiegos powaznego krachu systemu...)?
Przeglądałem forum, ale nie znalazłem opisu takiego problemu.
Liczę na fachową pomoc i z góry dziękuję tym, którzy zainteresują się tematem.
Pozdrawiam,
J23.
Odpowiedzi: 4
ok wielkie dzieki za pomoc :)
nie mialem czasu kopac sie w windowsowskiej pomocy :)
jeszcze raz dzieki :)
pozdrawiam
nie mialem czasu kopac sie w windowsowskiej pomocy :)
jeszcze raz dzieki :)
pozdrawiam
Wystarczy uruchomic pomoc systemowa zeby dowiedziec sie co nieco o Watsonie. Pierwsza informacja to to, ze w Uruchom wpisujesz drwtsn32 i masz dostep do opcji konfiguracyjnych tego programu. A w nich miedzy innymi do tego ile wpisow maksymalnie, czy ma byc tworzony zrzut awaryjny, itd.J–23:Przeglądałem forum, ale nie znalazłem opisu takiego problemu.
no wiec wlasnie o tym mowie ;P
zawsze to 50 mb – trzeba cenic miejsce ;–) ;P
zawsze to 50 mb – trzeba cenic miejsce ;–) ;P
Wiesz.. Moim zdaniem nic sie specialnego nie stanie oprocz tego ze bedziesz mial 50 mb wiecej miejsca na dysku :P Skoro to jest plik *.log wiec nie powinno byc problemow po jego usunieciu...
Strona 1 / 1