Rozdzielczosc pod GF 6600 GT
Na powyzszj karcie moja rozdzielczosc wynosi1280x1024 a wczesneij na radeonie 9550 mialem cos kolo 1600.W menadzerze urzadzen o monitor jest wykryty jako Plyg&play czy to tak powinno byc?
Odpowiedzi: 5
kowal17:a tak w ogole jaka powinna byc wlasciwa rozdzilczosc dla monitora LCD 19 cali(SONY SDM–HS94)?
Sprawdź w instrukcji albo na googlach
ok pomoglo dzieki:)a tak w ogole jaka powinna byc wlasciwa rozdzilczosc dla monitora LCD 19 cali(SONY SDM–HS94)?
Zobacz czy na stronie producenta monitora nie ma jakichś sterowników.
Poza tym wejdź do właściwości karty graficznej i odznacz opcję którą zaznaczyłem na screenie. Pokaźą się inne tryby. Skoro piszesz, źe kozystałeś z tej rozdzielczośi to po jej ustawieniu powinno być ok.
Poza tym wejdź do właściwości karty graficznej i odznacz opcję którą zaznaczyłem na screenie. Pokaźą się inne tryby. Skoro piszesz, źe kozystałeś z tej rozdzielczośi to po jej ustawieniu powinno być ok.
tak na radeonie korzystalem z tej rozdzielczosci a tu nie moge ustawic takiej wysokiej
kowal17:Na powyzszj karcie moja rozdzielczosc wynosi1280x1024 a wczesneij na radeonie 9550 mialem cos kolo 1600.
Czy twój monitor obsługuje tą rozdzielczość? Koźystałeś z niej czy tylko z ciekawości się pytasz czemu takiej opcji nie ma?
Strona 1 / 1