rozdwojenie jazni

mam dosc cieakwy problem z komputerem... jeden z uzytkownikow nie ma paska zadan... tzn nie widac go w normalnym oknie (ale nie jest ukryty, po prostu pewnego dnia zniknal). widac go za to przy uzyciu programu lupa, tyle ze po przesunieciu kursora jakby na inny ekran, na ktorym znajduje sie powiekszona tapeta i pasek zadan, reszta ikon i normalna tapeta sa na wlasciwym miejscu i sa widoczne monitorze.
co ciekawe, zaden program antywirusowy (z tych uzytych przeze mnie – norton, mks, noadware2.01)nie znalazl kompletnie nic.
poza tym komputer dziala normalnie, nie ma problemu z niczym.
spotykam sie z tym problemem pierwszy raz...
bede wdzieczna za kazda rade
pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

dzieki za zainteresowanie. jak sie okazalo nie byl to zaden wirusik ani nic strasznego...chociaz... – jak dla kogo.
dla zainteresowanych:
miranda popsula rejestr
(a przynajmniej wiekszosc ludzi podziela ta diagnoze...)
pozdro dla matt11
:)
angie13
Dodano
22.10.2004 23:45:37
angie13:
mam dosc cieakwy problem z komputerem... jeden z uzytkownikow nie ma paska zadan... tzn nie widac go w normalnym oknie (ale nie jest ukryty, po prostu pewnego dnia zniknal

wygląda na to ,źe ten ktoś po prostu ściągnął sobie ten pasek w dół ekranu , niech przytrzyma lewy klawisz myszy i szuka strzałki pionowej (góra dól)na dole ekranu i przeciągnie z powrotem do góry, później nich profilaktycznie zablokuje ten pasek.
Seeker
Dodano
11.10.2004 21:41:48
A moze ktos zapodal rozdzielenie pulpitu na 2 monitory.
Ekran – ustawienia – zaawansowane – poszukaj czy nie ma ustawionej opcji wielu monitorow. Jesli korzystasz z jednego albo dwoch (lub np. z monitora i telewizora) to ustaw pojedynczy albo klonowanie.
Szuja27
Dodano
11.10.2004 16:51:34
Prześlij zdjęcie, źeby było bardziej wiadomo jak to wygląda, ale spróbuj teź przywrócić system :wink: Moźe to być teź jakiś złośliwy robaczek; przeskanuj kompa antywirusem, i jakimś programem do usuwania spyware (np. Spybot) i ściągniesz go z tej stronki: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=55&id=188&t=55
matt11
Dodano
11.10.2004 16:27:40
angie13
Dodano:
10.10.2004 16:22:08
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1