ROUTER MICRONET I LIMIT TRANSFERU ?
Witam
Chciałem się zapytać, czy za pomocą routera moge nałoźyć limit downloadu/uploadu dla danego IP z mojej sieci ?
Chodzi o nałoźenie limitu transferu na ludzi którzy są w mojej sieci za pomocą routera. (jestem administratorem tej sieci i przychodzą do mnie skargi innych uźytkowników źe "net chodzi wolno", wiem kto ściąga ale nie potrafie z tym nic zrobić.
Z góry dzięki za info.
Chciałem się zapytać, czy za pomocą routera moge nałoźyć limit downloadu/uploadu dla danego IP z mojej sieci ?
Chodzi o nałoźenie limitu transferu na ludzi którzy są w mojej sieci za pomocą routera. (jestem administratorem tej sieci i przychodzą do mnie skargi innych uźytkowników źe "net chodzi wolno", wiem kto ściąga ale nie potrafie z tym nic zrobić.
Z góry dzięki za info.
Odpowiedzi: 3
Zapomnij o takich ograniczeniach na tym routerze. Taki sprzet umozliwiajacy podobne rzeczy kosztuje "troche" wiecej od Twojego.
Zapomniałem podać producenta i model.
MICRONET SP3351
MICRONET SP3351
Z tego co wiem to jest taka mozliwosc tylko ze ROUTER musi posiadac taka opcje. Jelsli masz juz jakis konkretnieszy Sprzet to pewnie w jego oprogramowaniu jest taka opcja :)
Niestety nie wiem jak to zrobic ...
Niestety nie wiem jak to zrobic ...
Strona 1 / 1