Router Linksys WAG54G v.2 - Problem z rozrywanym polaczeniem.
witam, mam taki oto problem. posiadam router firmy linksys WAG54G v2 ktory sluzy rowniez za modem adsl dla neostrady, rozdziele mi on nedostarda na 3 komputery (2 kompy WLAN i 1 komp kablem Ethernet) od jakies 2 dni pojawil sie problem iz na kompie polaczonym kablem Ethernet doslownie co sekunda mam komunikat ze kabel sieciowy zostal odlaczony i za moment znowu sie pokazuje ze jest podlaczony, jest to problem powniewaz w praktyce nawet przez minute nie moge uzyc internetu. Teraz wiecej szczegolow- na pozostalych 2 kompach laczonych pprzez wifi sygnal nawet przez moment nie zanika ani nic wiec tu mam normlanie internet. Firmware hmm mam standardowy nie instalwoalem zadnego nowszego. Probowalem rowniez podlaczyc inna karte sieciowa, poniewaz uzywalem zintergowanej z plyta nf7 ale ciagle to samo... non stop rozrywa mi polaczenie miedzy ROUTER - komp ethernet. W routerze sa 4 gniazda na kabel ethernet lecz z kazdym jest ten sam problem. Probowalem rowniez przywracac ustawienia w routerze lecz ciagle mam ten problem, rozrywane i wznawiane polaczenie miedzy routerem a komputerem polazonym kablem.... pomozcie.
Kompletnie nie umiem sobie z tym poradzic, poniewaz nie jestem jakims zaawansowanym uzytkownikiem komputera. Czy ktos moze mial podobny problem i wie jak go rozwiazac? Moze ktos ma jakies pomysly, ktore pomoglby mi?