Router AsmaXa
Mam routerek axmaxa AR–804gu, i nie moge w gry przez sieć,a dokładnie w Call Of Duty(routerek mam od dzisiaj:P) i co zrobić wiem ze do przeglądarki IP wpisuje i co dalej, pomocy!!!Ja chche w sieć grac :D:D:D
Odpowiedzi: 11
Czyli gdzie sie bedzie zmienial numer IP ?mefisto_k:kabelek od telefonu jestw routerze:]
modem wywaliłem tylko ten kabelek od telefonu jestw routerze:]
mefisto, nie baw mnie. Masz neostrade, owszem. Ale w co jest wpieta ta neostrada ? W kompa czy router ?
No to psooko,ale ip mi się przecierz co jakis czas zmienia bo mam neostradke 1,3 mb:] to co wtedy on sam zmienia czy jak??
Skoro wszystko wiesz, w pole port zrodlowy i port docelowy wpisujesz numer portu na ktorym chodzi gra a w pole z numerem IP wpisujesz IP swojego komputera. Jesli portow jest kilka, operacje powtarzasz dla kazdego portu. To wszystko.
Nop, to ja pokaźe okienko, nop porty to ja miej wiecej cosik pamietam jakie sa :]Ale mozesz bardzie proście powiedziec co dalej, bo ja w rauterz to się nie orientuje :(:(:(:(
Nop, to ja pokaźe okienko, nop porty to ja miej wiecej cosik pamietam jakie sa :]Ale mozesz bardzie proście powiedziec co dalej, bo ja w rauterz to się nie orientuje :(:(:(:(
To mnie wolasz ? Zapamietaj ze moj nick brzmi troche inaczej – EL NINO. Nie bede sie juz rozpisywal o spoufalaniu.mefisto_k:el co mam dlaje robić :(:(:(:(:(
Skoro znalazles miejsce gdzie sie "to robi", odszukaj sobie w necie informacji na temat tego jakich portow uzywa "Call Of Duty" i takie porty przekieruj na swoj komputer (IP). Wszystkie okienka sa opisane i nie powinienes miec problemow z interpretacja. Zreszta w manualu z pewnoscia jest jakis przyklad.
ok wszedłem juz w forward port czy jakoś taka,el co mam dlaje robić :(:(:(:(:(
O co ci z tym virtual serwerem chodzi ?? On ma tesh firewalla,a nie wiem moze da się zrobic tak zebym mogł z placem , niepowiem gdzie grać na spokojnie w calla ,ale nie wiem moze da sie cała gre odblokowac :?
Bierzesz do reki manuala i szukasz opcji odpowiedzialnych za otwarcie badz przekierowania portu/portow.
Vurtual server ?
Vurtual server ?
Strona 1 / 1