Rotten
Co sądszicie o stronie www.rotten.com???
Skąd tam biorą zdjęcia?? Ja jak na to patrzew to mi sie chce rzygać ale jak pokazałem j kumplowi to zaczął sie panicznie śmiać. I chciałóem sie dowiedzieć jakl wy ją odbieracie.
Skąd tam biorą zdjęcia?? Ja jak na to patrzew to mi sie chce rzygać ale jak pokazałem j kumplowi to zaczął sie panicznie śmiać. I chciałóem sie dowiedzieć jakl wy ją odbieracie.
Odpowiedzi: 18
ten krwisty kolo z tego programiku pochodzi ze strony – www.liquidgeneration.com ...moze jakas literowke zrobilem
szukajcie w sabotage
szukajcie w sabotage
Jak mialem jakies 13 lat to mnie sie podobalo
oglądałem rotten, nie rusza mnie, ale ten link co wyźej zapodałeś, ja pierdzielę, kto ogląda takie "ciosanki gęsto rzeźbione", ale syf, bbłłłłłeeee :x
oglądałem rotten, nie rusza mnie, ale ten link co wyźej zapodałeś, ja pierdzielę, kto ogląda takie "ciosanki gęsto rzeźbione", ale syf, bbłłłłłeeee :x
Ja po 73 nie wpisałem nic i się skończyło avatarem PgX :D
heh www.rotten.com podawalem juz hoho jak dawno, jednak zostalem za to opierdzielony i topic zamknieto. byl to topic i piractwie drogowym itd :?
PgX:Jush to sprawdziłem :wink: Dzwięku nie ma na operze a na exprolerze jest :roll:
Eeeee ja siedzę na operze i dzwiek mam :wink: :D
Jush to sprawdziłem :wink: Dzwięku nie ma na operze a na exprolerze jest :roll:
PgX:tylko szkoda źe dzwięku nie ma
U mnie jest :)
Ja mam dzwięk. Gdzieś to wcześniej widziałem, ale i tak fajne ;)
tylko szkoda źe dzwięku nie ma :? Trochę to psuje zabawę. Moźe poszukam linke to zapodam :)
PgX:Avatarek jest po części z filmu 8) Moźecie go zobaczyć w programiku który jest w załączniku (nawet mi się rymło :) )
Heh tak sie własnie zastanawiałem co to za cyfra po 73 Dobre :D:D
Avatarek jest po części z filmu 8) Moźecie go zobaczyć w programiku który jest w załączniku (nawet mi się rymło :) )
A avatara skad wziałeś?? Jakiś film??
Hmm tylko po co ludzia ogladać coś takiego :shock: mało mają roźnych "shizów" za oknem??
PgX coś ty taki krwisty?? :D:D
PgX:Odlotowe stronki :!: WOW :shock: Wreszcie będe miał jakieś fajne tapety :wink:
PgX coś ty taki krwisty?? :D:D
Odlotowe stronki :!: WOW :shock: Wreszcie będe miał jakieś fajne tapety :wink:
ja teź znam ten adres od dawna, ale tam nie wchodze. Jakoś nie lubie takich zdjęć.
Znam ten adrss od dawna. Jednak mni to za bardzo nie rusza :wink: A zdjęcia biorą, bo je im wysyłają. Zapewne ktoś kiedyś na samym poczatku był w posiadaniu kilku – kilkunastu. Z czasem galeria się poszerzyła do obecnych rozmiarów. Sa tam lepsze i gorsze zdjęcia. W kaźdym razie nie wszystkie sa takie straszne.
Jeśli juź mowa o takich serwisach, to macie tutaj adres do drugiego, o mozna powiedzieć podobnej, "rzygowej" atmosferze. Osoby aktualnie cokolwiek sporzywające proszone są o nie wchodzenie pod ponizszy adres :mrgreen: :!:
:arrow: http://www.ratemypoo.com/ratemy/poo
Jeśli juź mowa o takich serwisach, to macie tutaj adres do drugiego, o mozna powiedzieć podobnej, "rzygowej" atmosferze. Osoby aktualnie cokolwiek sporzywające proszone są o nie wchodzenie pod ponizszy adres :mrgreen: :!:
:arrow: http://www.ratemypoo.com/ratemy/poo
Strona 1 / 1