Roller Coaster Tycoon

ściągnęłam sobie PEŁNĄ WERSJE gry ze strony www.mg.lama.net.pl i wszystko chodzi dobrze, tylko źe jak zapiszę gre to gdy następnym razem chcę ją kontynłować i daje na "Load game" to wszystko się wyłancza, pomóźcie :( bardzo lubie tą gre a nie chce mi się ciągle robić nowego parku :(

aha dodam jeszcze źe wcześniej juź grałam w tą grę ściągniętą z tej samej strony i wszystko dobrze działało ale wtedy miałam Windows Millenium a teraz XP Professional

Odpowiedzi: 10

Teź mam Roller Coastera którego ściągnąłem przez program iMesh.xxxxxxxxxxxxxxxxxx

To swietnie ze masz, ale nie chwal sie tym, ze ukradles.

EL NINO
pistacjowyboy
Dodano
23.07.2004 23:50:05
Maatiio u mnie wszystko chodzi bezbłednie ... ale jeśli masz problem to spróbuj ustawić właściwości dla pliku setup.exe (czy jakim tam sie instaluje) na Tryb Kompatibilności na Win 9x/Me
SHADOW–XIII
Dodano
15.07.2004 16:24:54
Powiem tak: problem jest 100% Windowsa. Na windowsie XP gry nie da sie zaloadować JEDNAK ja mam patcha po zainstalowaniu którego gra działa super na WinXP. Jeśli ktoś jest chętny to pisać na maila maatiio@op.pl.
Maatiio
Dodano
14.07.2004 20:52:37
To troche dziwna werisa gry i bardzo okrojona bo legalna wersia tej gry nie zajmuje 20 mb tylko 150 mb.
technogirl
Dodano
10.07.2004 16:56:59
to jest pełna wersja !!!!!!!!!!!! ja juź w nią grałam kiedyś i ściągnęłam ją z tej samej strony (bo sobie zapisałam adres tej strony) !!!!!!!!! wszystko się zapisywałao grałam i grałam az mi się w końcu znudziło później miałam instalowanego Windowsa XP i właśnie niedawno naszła mnie chęć zagrania w tą gre ale teraz nie mogę zapisać gry :cry: a raczej zapisać moge tylko nie moge jej później odczytać bo jak daje LOAD GAME to gra się wyłancza :cry: :cry: :cry: :cry:

a tak wogóle to czytałam starsze posty z tego forum na temat Roller Coaster Tycoon i "ktoś" miał taki sam problem jak ja, a na to "ktoś drugi" odpisał źe on teź miał ten problem i ściągnął sobie patche ze strony producenta i wszystko dobrze chodzi

więc jak ktoś zna adres tej strony to proszę mi podać :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ania
Dodano
10.07.2004 15:35:35
To NIE jest pełna wersia tej gry!! Lecz wersia DEMO. Sama sprawdziłam. Wiec dlatego ci się wyłącza. Juz dawno jest 2 a za niedługo ma wyjsc 3
technogirl
Dodano
10.07.2004 15:24:38
ja dodam,źe gra chodzi bez źadnego problemu pod WinXP (oczywiśćie mam orginała)
SHADOW–XIII
Dodano
09.07.2004 13:35:52
MANIAK, wez sobie moze na wstrzymanie z propozycjami dotyczacymi piratow. Regulamin czytal ?
Druga sprawa to przycisk "Zmien" przy Twoich postach. Jesli chcesz cos dopisac, to po prostu uzyj go zamiast zarzucac temat nowymi postami. Od tego wlasnie on jest.
EL NINO
Dodano
09.07.2004 00:42:38
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
<<>>MANIAK<
Dodano
08.07.2004 23:17:11
Nie mam pojecia co sie moze dziać !!!!!! :shock: :shock: :shock:
Ale proponował bym zebys zalatwila sobie wersje piracką !!!!!!! 8) I wtedy nie powinno byc problemów :twisted:
AHA i jeszcze jedno !!!!!! Windows tutaj nie gra roli poniewaz ja mam ME i chodzi a kolega ma XP i tez mu chodzi !!!!!!! 8)
<<>>MANIAK<
Dodano
08.07.2004 23:15:06
Ania
Dodano:
08.07.2004 23:03:23
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1