Robimy XP bez aktywacji!!!!!
Extra ma pomysł na zrobienie windoza XP bez aktywacji.Wystarczy z aktywanego XP skopiować plik wpa.dbl
Jest on w katalogu X:windowssystem32
Gdzie X to litera dysku a windows to katalog z XP :D
Jest on w katalogu X:windowssystem32
Gdzie X to litera dysku a windows to katalog z XP :D
Odpowiedzi: 20
ej jak jestes taki cfany i piszesz abym cos takiego zrobił z tym wpl(cos tam) to mi wyslij na maila ten plik piekar2@o2.pl
A ja kupilem win xp pro za 1,00zł!
Warto spróbować sposobu z tąd chodź to o service pack to jednak moźna spróbować www.bcgroup.prv.pl
Ja w cenniku na stan wrzesień(początek) XP pro był w takiej samej cenie jak w2k a he był pare zeta tańszy. Ale ja nie kupie longhorna za 600 zeta. Nawet orginała od billa :D . Juź wole od informatyka skopiować :D
Jestem mniej wymagająca niź Slay3r. Jeźeli xp pro będzie po 300 to kupie!! Ale bądźmy dobrej myśli, xp–eki taniją :). Ostanio nawet w sklepie (jednym z najlepszych we Wrocku) zauwaźyłam dziwną rzecz. Xpek pro był tańszy od win2000 pro??? Ciekawe :>!!! Oby tak dajej :) Jak osiągną ceny win98 to pogadamy o zakupie xp pro w sklepie a nie na giełdzie :D
Żeby ten windows kosztował 100 zł to bym kupił oryginała.
No w tedy kiedy na kurzym targu przed hackeram były kilometrowe kolejki :D
czyli chyba nigdy :D
Bo na pewno kupiliście Xpepki w czasie kiedy piraty nie były w modzie :D
zulus jak kupiłem wina xp home to teź chyba źem jakiś dziwny 8)
A ja jestem chyba jedynym idiotą na tym forum, który kupił oryginała XP–pro. Ale cóź ja teź jestem w pewnym sensie oryginałem. :lol: :lol: :lol:
No pewa. Ja dstałem od gościa za darmo przy kupnie kieszeni do dysku(WinXP pro corporate) :lol:
Ale loooz :lol:
Ale loooz :lol:
Tak jak i wielu innych loodzi.
Masz wersje Corporacyjną :D.
Masz wersje Corporacyjną :D.
Heh ja mam wersje Win XP Pro, ktora po zainstalowaniu nie wymaga aktywacji :)))))
Heh ja mam wersje Win XP Pro, ktora po zainstalowaniu nie wymaga aktywacji :)))))
No to od czegoś jest notepat....... :lol:
No właśnie jak masz zaktywowaną wersję i reinstalujesz win na tym samym komputerze wkładasz spowrotem plik pochodzacy z tego samego komputera to i owszem win będzie zaktywowane. Mój pliczek ci nie pomoźe.
Nie sądze Bo to było pisane na tym serwerze takie co źe ja robisz reinstall wnsracza to przegrywasz ten plik z starej aktywowanej wersji to masz nadal aktywacje.
A moźesz mi go przesłać.
Bo chcę looknąć na ten plik
mój e–mail: :arrow:
kliknij tu[/list]
A moźesz mi go przesłać.
Bo chcę looknąć na ten plik
mój e–mail: :arrow:
kliknij tu[/list]