Robienie partycji bez formatowania...
Moze to pytanko wyda sie glupie i lamerskie ale chcialbym sie dowiedziec czy da sie podzielic dysk na partycje bez wczesniejszego formatowania. Pytam bo mam sporo cennych rzeczy na dysku i nie chcialbym ich stracic... Jednym slowem POMOCY!!! :)
Odpowiedzi: 12
wejdź na www.cnet.com i ta w downloads wpisz partition magic
A ile MB ma instalka ?
Moźliwe.
Instalowałem bodajźe 8.1 i nic z tego, nie pamiętam, czy nie chciał się zainstalować, czy odpalić, ale jakiś konflikt był.
Instalowałem bodajźe 8.1 i nic z tego, nie pamiętam, czy nie chciał się zainstalować, czy odpalić, ale jakiś konflikt był.
zaleźy jaka wersja :wink:
PgX:Tomekk:...ale nie jestem pewien czy działa pod XP
działa na 100% :)
Pod 2000 nie działa
Tomekk:...ale nie jestem pewien czy działa pod XP
działa na 100% :)
Wersja po polsku jest na krąźku PC Format a wersja po angielsku i pełna jest dostępna na eMule.Mam je obydwie ale jak ci udostępnic?Moźna spróbowac za pomocą ftp,albo DC ale obawiam sie o transfer.Jestem w sieci LAN ale transfery mam rzędu 300B/s tak,źe ci to długo zejdzie ściągać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
marko:Ja uzywam Acronis OS Selector , ktory był w PC Format (02/2002).Jest wersją po polsku i m.in nim mozna podzielic dysk bez utraty danych.Zresztą jest wiele takich programów
A moze mozna go zassac z jakiejs stronki ?
Ja uzywam Acronis OS Selector , ktory był w PC Format (02/2002).Jest wersją po polsku i m.in nim mozna podzielic dysk bez utraty danych.Zresztą jest wiele takich programów
Ja uzywam Acronis OS Selector , ktory był w PC Format (02/2002).Jest wersją po polsku i m.in nim mozna podzielic dysk bez utraty danych.Zresztą jest wiele takich programów
Tomekk:Jest taki Program:
Partition Magic.
Tu się zgadza, ale jest jedno ale. Otóź moźe (nie musi) ale znam przypadki, źe jednak straty w danych były. Tak na wszelki wypadek zgraj waźne rzeczy na cd.
O taaak koniecznie, było sporo topiców o partycjonowaniu dysków i zmianie rozmiarów partycji.Tomekk:Uźyj opcji "szukaj" to się wszystko dowiesz
Jest taki Program:
Partition Magic.
Uźyj opcji "szukaj" to się wszystko dowiesz, ale nie jestem pewien czy działa pod XP
Partition Magic.
Uźyj opcji "szukaj" to się wszystko dowiesz, ale nie jestem pewien czy działa pod XP
Strona 1 / 1