rmvb na avi przemieniłem i dubbing idzie wolniej niź film ?
Witam mam problem bo ściągłem film w formacie rmvb i znalazłem program RM Converter i przemieniłem z rmvb na avi i wszystko działa ale
!!! dubbing chodzi wolniej niź film ?? jak temu zaradzic czy moźe przez jakiś inny program to przerobic to prosił bym źeby podac nazwe a jeśli wystarczy pomieszac w ustawieniach to plis napiszcie w czym i co ??
!!! dubbing chodzi wolniej niź film ?? jak temu zaradzic czy moźe przez jakiś inny program to przerobic to prosił bym źeby podac nazwe a jeśli wystarczy pomieszac w ustawieniach to plis napiszcie w czym i co ??
Odpowiedzi: 6
Bobi:
Co do tematu, jaki jest sens przerabiania rmvb na avi?
Avik na wiekszosci odtwarzaczy dvd pojdzie.
asasasaq – z tego co wiem to WinAVI jest całkiem dobry ,do konwersji bedziesz jeszcze potrzebowal kodek divx i quick time palyera.
Argumentację, źe tutaj jest najwięcej osób daruj sobie, po to forum jest podzielone na działy, źeby się tego przymać.
Co do tematu, jaki jest sens przerabiania rmvb na avi? IMO źaden, objętość? większa, jakość? lepsza nie będzie na pewno.
Kwestia rozjeźdzania się dźwieku względem obrazu to np. zmienne bitrate ścieźki audio.
Co do tematu, jaki jest sens przerabiania rmvb na avi? IMO źaden, objętość? większa, jakość? lepsza nie będzie na pewno.
Kwestia rozjeźdzania się dźwieku względem obrazu to np. zmienne bitrate ścieźki audio.
Ale jak ja przerobilem ten film na mpg to zgrałem go na dvd i puściłem na dvd i to somo było opuźnienie dubbingu
To wina kodeków jakie masz zainstalowane.
8) Pozdro.
8) Pozdro.
ale tu najwiecej osub jest a czekam na szybką odp PROSZE POMOCY !!!
Nie ten dział.
Strona 1 / 1