Riva TNT2 + WinXP = problem
Mam problem z kartą grafiki Riva tnt2 mianowicie po zainstalowaniu Xpeka wyświetlił mi źe mam problemy ze sterownikami pug&play więc zainstalowałem detonatory(próbowałem 41.09 i 40.72) i nic nadal mi pokazuje a właściwie nic nie pokazuje informacji o karcie graficznej. Próbowałem teź instalować direkta9.0 i nic :( :cry: O co chodzi :?: (wcześniej miałem Win XP i działało ok a teraz po formacie nie)
Odpowiedzi: 16
Achib: a co ci sie w biosie przestawilo moze cos pominolem?...bo cos trudno karte mi od kogos zalatwic źydy jedne..
:evil:
:evil:
Od kumpla.Moze ma jedna na zbyciu albo pozyczy Ci swoja jesli bedzie tak dobry.
No wszystko fajnie tylko ja nie mam skad wziasc innej karty...:(
Spróbuj zainstalować system na innej karcie, pouźywaj windowsa parę godzin, i podmień kartę na swoją. Jak się wtedy windows wykrzaczy to będzie znaczyć źe jest coś nie tak z kartą. Jeźeli jednak nawet na innej karcie będzie się tak działo to przyczyny będzie trzeba szukać gdzie indziej.
Raaaatunku....tez mam taki problem i sie chce pochlastac sciagalem aktualizacje do XP i tez tam D9 byl i Zonk! nie moge uruchomic
jestem po formatach 3 i tylko w awaryjnym siedze tak jak teraz tez myslalem ze w biosie sie pokiełbasilo ale nic zresetowalem jego ustawienia nic to nie dalo Hilfeeee
jestem po formatach 3 i tylko w awaryjnym siedze tak jak teraz tez myslalem ze w biosie sie pokiełbasilo ale nic zresetowalem jego ustawienia nic to nie dalo Hilfeeee
Ok juź mi się to udało (w biosie mi coś się poprzestawiało).Ale został jedej problem nie mam aktywnej opcju przy wyłączaniu Stan Wstrzymania. Znów proszę o pomoc :oops:
Nie karte mam ok próbowałem na innym kompie
Własnie,sprubuj zamienic karte to tez moze byc przyczyna
a próbowałeś tą karte na jakimś innym systemie albo kompie bo mi sie zdaje źe ci karta siadła, ale moge sie mylić
a próbowałeś tą karte na jakimś innym systemie albo kompie bo mi sie zdaje źe ci karta siadła, ale moge sie mylić
Nic nie pomogło :( próbowałem teź 40.72 i niiic :(
HELP
HELP
tu powinno być
nvidia.com.pl
nvidia.com.pl
a z kąd mam to wziąść :?: :?:
a z kąd mam to wziąść :?: :?:
Sprubuj zainstalowac 3082WHQL moze to cos pomoźe.
Strona 1 / 1