Rezygnacje
Informuje ze na skutek braku czasu (szkola, rodzina), z funkcji moderatorow rezygnuja The_judge i aligator. W zwiazku z tym, prosze o zglaszanie kandydatur swoich badz ludzi ktorych widzielibyscie jako moderatorow.
Wybor nowych osob nastapi do konca tygodnia.
Wybor nowych osob nastapi do konca tygodnia.
Odpowiedzi: 19
To sie nie nazywa "dawanie w lape" a "sponsoring" :P :P .Rebe:Znaczy ile dać Ci w łapę by kandydatura mogła być rozpatrywana?
Pawelek – za kase z rowera to mozesz zostac jedynie cieciem, tzn. "gospodarzem domu" :mrgreen: .
Rebe:EL LEW NINO:
Juz powazniej, to przydalyby sie jakies uzasadnienia swoich kandydatur lub kandydatur innych (a nie tylko: ja chce, ja chce). Moze jakis "biznes plan" ?
Znaczy ile dać Ci w łapę by kandydatura mogła być rozpatrywana?
Coś Ci się chyba przez tę zmianę nicka pokręciło :mrgreen:
OT :arrow: No nie, a miałem kupić sobie rower :mrgreen:
EL LEW NINO:
Juz powazniej, to przydalyby sie jakies uzasadnienia swoich kandydatur lub kandydatur innych (a nie tylko: ja chce, ja chce). Moze jakis "biznes plan" ?
Znaczy ile dać Ci w łapę by kandydatura mogła być rozpatrywana?
Coś Ci się chyba przez tę zmianę nicka pokręciło :mrgreen:
Ja juź napisałem troszkę :idea: Jeśli trzeba więcej, to jutro przemyślę sprawę dogłębniej niź teraz i coś "doskrobię".
My juz wiemy :mrgreen: .Pawek:Choć wypadałoby napisać z kim macie do czynienia :wink:
Będzie propozycja – niezaleźnie od tego czy powodem powstania tego wątku jest 1 kwietnia, czy teź "skrzecząca rzeczywistość" widać z padających tu wypowiedzi 'ochotników" jedno – Kuba cza by szkolenie zrobićna temat tego jaka jest rola moderatora.
A moze lepiej klasówkę "w tym temacie" i to najlepiej publiczną w tym wątku – będzie wiele pozytku i .trochę radości albo odwrotnie :wink:
A moze lepiej klasówkę "w tym temacie" i to najlepiej publiczną w tym wątku – będzie wiele pozytku i .trochę radości albo odwrotnie :wink:
W takim razie nie będę czekał do jutra, chociaź cały czas coś mi w głowie podpowiada, źe... ale co mi tam :)
Na początku więc napiszę, źe przykro mi się zrobiło, źe aligator i The_judge rezygnują bo dobre z nich modki były (jeszcze są). Mam nadzieję, źe w dalszym ciągu będę miał przyjemność czytać ich posty na tym forum.
Ja juź "zgłoszenie" ma PW, zgodnie z instrukcjami, wysłałem :D
Myślę, źe zbytnio go nie muszę dodatkowo uzasadniać. Choć wypadałoby napisać z kim macie do czynienia :wink:
Mam mnóstwo czasu, więc z przebywaniem na forum problemów nie będzie, co z resztą juź widać od dawna. Podobnie widać co wiem, umiem, a czego jeszcze nie było mi dane się nauczyć (nie ukrywam, źe nie jestem doskonały i mam swoje wady, choć czasami faktycznie się mogłem ich wypierać :oops: I trzeba było mnie przekonywać "organoleptycznie" (tak to się pisze :?:) do oczywistych racji ). Moje posty staram się formułować przejrzyście i zrozumiale nawet dla początkujących userów. Jednocześnie jak czegoś nie jestem pewien – mam obiekcje co do działania, to zawsze to zaznaczam. Po dłuźszym czasie spędzonym na forum nauczyłem się (dzięki m.in. aligatorowi podchodzić do niektórych spraw właściwie, czyli "z jajem" :wink:).
Myślę, źe jestem osobą odpowiedzialną i podołam ew. obowiązkom jeśli naprawdę miałby mi przypaść zaszczyć moderowania tego forum.
Dodam jeszcze, źe moźna mnie takźe juź było poznać z dobrej strony, gdyź od jakiegoś czasu prowadzę dział Sterowniki (wraz z alpinem19) na CentrumXP.pl i myślę, źe swoją pracę wykonujemy naleźycie. Staramy się nadąźać z dodawaniem nowych pozycji w bazie.
To by było na tyle. Zawsze moźecie się odwołać do mojej twórczości forumowej, by dowiedzieć się wiele więcej na mój temat. Ja nie mam nic do ukrycia :D
PS. Acha – i tak najwaźniejsza jest odpowiedzialność, nie wiedza.
Na początku więc napiszę, źe przykro mi się zrobiło, źe aligator i The_judge rezygnują bo dobre z nich modki były (jeszcze są). Mam nadzieję, źe w dalszym ciągu będę miał przyjemność czytać ich posty na tym forum.
Ja juź "zgłoszenie" ma PW, zgodnie z instrukcjami, wysłałem :D
Myślę, źe zbytnio go nie muszę dodatkowo uzasadniać. Choć wypadałoby napisać z kim macie do czynienia :wink:
Mam mnóstwo czasu, więc z przebywaniem na forum problemów nie będzie, co z resztą juź widać od dawna. Podobnie widać co wiem, umiem, a czego jeszcze nie było mi dane się nauczyć (nie ukrywam, źe nie jestem doskonały i mam swoje wady, choć czasami faktycznie się mogłem ich wypierać :oops: I trzeba było mnie przekonywać "organoleptycznie" (tak to się pisze :?:) do oczywistych racji ). Moje posty staram się formułować przejrzyście i zrozumiale nawet dla początkujących userów. Jednocześnie jak czegoś nie jestem pewien – mam obiekcje co do działania, to zawsze to zaznaczam. Po dłuźszym czasie spędzonym na forum nauczyłem się (dzięki m.in. aligatorowi podchodzić do niektórych spraw właściwie, czyli "z jajem" :wink:).
Myślę, źe jestem osobą odpowiedzialną i podołam ew. obowiązkom jeśli naprawdę miałby mi przypaść zaszczyć moderowania tego forum.
Dodam jeszcze, źe moźna mnie takźe juź było poznać z dobrej strony, gdyź od jakiegoś czasu prowadzę dział Sterowniki (wraz z alpinem19) na CentrumXP.pl i myślę, źe swoją pracę wykonujemy naleźycie. Staramy się nadąźać z dodawaniem nowych pozycji w bazie.
To by było na tyle. Zawsze moźecie się odwołać do mojej twórczości forumowej, by dowiedzieć się wiele więcej na mój temat. Ja nie mam nic do ukrycia :D
PS. Acha – i tak najwaźniejsza jest odpowiedzialność, nie wiedza.
A ja......... poczekam, aź EL NINO sam mnie poprosi zapewniająć, źe Kuba wódkę juź mrozi :mrgreen:
BTW – jezeli to ma być prawda to ...... źałka .
Juzem się zdąźł przyzwyczaić do co poniektórych typów i ich zachowań :wink:
alpin19 – moźe się nie kompromituj. To o czym napisałeś tak się ma do praw i obowiązków moderatora jak obsługa worda do bycia polonistą.
BTW – jezeli to ma być prawda to ...... źałka .
Juzem się zdąźł przyzwyczaić do co poniektórych typów i ich zachowań :wink:
alpin19 – moźe się nie kompromituj. To o czym napisałeś tak się ma do praw i obowiązków moderatora jak obsługa worda do bycia polonistą.
wlasnie !! aligator przed odejsciem nie moze o mnie zapomniec ! kto mnie rozgreszy jak nie on ?SLAY3R:gieras:toszto i ja sie zglosze :D
A rozgrzeszenie juź dostałeś i pocałowałeś proboszcza w sygnet?
gieras:toszto i ja sie zglosze :D
A rozgrzeszenie juź dostałeś i pocałowałeś proboszcza w sygnet?
toszto i ja sie zglosze :D
Ale nie omieszkasz czasami wpaść na forum i coś naskrobać?
ja tylko chcialem podziekowac wszystkim za pomoc ktora od Was otrzymalem i za Wasz wklad w rozwoj forum.
Powody rezygnacji juz znacie
pozdrawiam wszystkich.
Powody rezygnacji juz znacie
pozdrawiam wszystkich.
Jesli to nie jest z powodu tego uroczystego dnia jakim jest 1 kwietnia to ja sie zglaszam.
Rozumiem wasze powątpiwanie – w końcu dziś 1–kwie–2004. Ale w tym akurat przypadku jest to najprawdziwsza prawda. Szkoda źe The_judge i aligator muszą zrezygnować z funkcji – ale Life is brutal & full of zasadzkas.
Nowe modki mają objąć posadę do końca przyszłego tygodnia. Czekamy na kandydatury na PW jak i w tym topicu.
Nowe modki mają objąć posadę do końca przyszłego tygodnia. Czekamy na kandydatury na PW jak i w tym topicu.
Być moźe to tylko prima aprillisowy źart, ale jeśli nie to zgłaszam swoją kandydaturę.
Racja, opuściłem się trochę na forum, było to jednak spowodowane nawałem pracy. Zajmuję się systemami jakościowymi w przemyśle spoźywczym. Dość dobrze znam Office 2003, bardzo duźo w nim pracuję, w pracy siedzę na Windows 2003 i mam stały kontakt z adminami i informatykami więc uczę się od nich....
Racja, opuściłem się trochę na forum, było to jednak spowodowane nawałem pracy. Zajmuję się systemami jakościowymi w przemyśle spoźywczym. Dość dobrze znam Office 2003, bardzo duźo w nim pracuję, w pracy siedzę na Windows 2003 i mam stały kontakt z adminami i informatykami więc uczę się od nich....
Gagman:Heh he he :lol: 1 kwietnia :mrgreen: :wink:
Kuba, na GG napisał mi, źe na serio, ale ja i tak jakoś wątpię... :o Jutro nie będzie prima aprilis, to się dopytam i wtedy nie będą mieli wymówek, chyba źe sami powiedzą co było grane... :wink:
Heh he he :lol: 1 kwietnia :mrgreen: :wink:
Jeśli ktoś byłby chętny prosze o posta w tym topiku. Przy okazji dziękuje teź The_judge i aligatorowi za dotychczasową współpracę.