Rezygnacja z Neostrady
Witam! :)
14.06.2006 r. kończy mi się umowa z neostradą – zawarłem ją na 1 rok.
Chciałbym zrezygnować z dalszej współpracy z TP.
Zastanawiam się jakiej treści ma być to pismo i gdzie je wysłać(w fakturze mam kilka adresów).
Czy ktoś miał do czynienia z taką sprawą?
Proszę o sprawdzone informacje.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdro :)
14.06.2006 r. kończy mi się umowa z neostradą – zawarłem ją na 1 rok.
Chciałbym zrezygnować z dalszej współpracy z TP.
Zastanawiam się jakiej treści ma być to pismo i gdzie je wysłać(w fakturze mam kilka adresów).
Czy ktoś miał do czynienia z taką sprawą?
Proszę o sprawdzone informacje.
Z góry dzięki za pomoc.
Pozdro :)
Odpowiedzi: 3
W moim przypadku udałem się do telepunktu,sami mieli juź przygotowany formularz dotyczący rezygnacji.Wpisałem co trzeba i po sprawie.(naleźało zgłosić 30 dni przed końcem umowy,jakoś tak to było w regulaminie)
Jeźeli telefon nie jest na Ciebie,a nie chcesz ciągać kogoś z domu, musisz mieć dodatkowo pełnomocnictwo abonenta.
Jeźeli telefon nie jest na Ciebie,a nie chcesz ciągać kogoś z domu, musisz mieć dodatkowo pełnomocnictwo abonenta.
Jeśli zdecydujesz się na wysłanie , to pamiętaj koniecznie polecony za potwierdzeniem odbioru . I te potwierdzenie trzymaj przez trzy lata .
Tak samo długo przechowuj dokument , który dadzą ci ew. w telepunkcie .
Tak samo długo przechowuj dokument , który dadzą ci ew. w telepunkcie .
Treść pisma:
Powodu nie podajesz bi nic im do tego. Ciśniesz do najbliźszego telepunktu i po 30 dniach po meczu.
Niestety coś takiego juź nie istnieje.
8) Pozdro.
Imię i nazwisko.
Chciałbym zrezygnować z umowy nr.... (moźesz podać równieź ID i pin) z dniem .....
Podpis
Powodu nie podajesz bi nic im do tego. Ciśniesz do najbliźszego telepunktu i po 30 dniach po meczu.
Truteń:lokalne biuro obsługi kilenta
Niestety coś takiego juź nie istnieje.
8) Pozdro.
Strona 1 / 1