Retrurn To Castle Wolfenstein: Enemy Territory
Mam taki problem – gdzy sciognolem Enemy Territory to na 86 % instalacji pojawia się błąd. Oka niezraźony zacząłem ściągać z innej stronki 8) Gdy ściągnołem z innej stronki to znowu byl blond i to na tych przeklentych 86% Mój koelga z tej samej stronki sciogal Enemy... i dzialalo mu dobrze.
Na kompie mam 2 rozne dyski podzielone na partcyje. Gdy ściognolem gierke i pojawil sie blond to skopiowałem ta gre na 2 dysk, a tam instalacja zatrzymuje sie na 5% (jak dla mnie to dziwne ale mogę sie mylić)
Proszę o jakąś pomoc :!: :!: :!:
widze ze nik zabardzo nie jest tym zainteresowany – a moźe ktoś zna link skąd moźna NAPEWNO DOBREGO Wolensteina ET. (a propos regulaminu – jakby co to gra udostepniona i darowa wiec podajac link chyba nikt chyba nie łamie regulaminu :?: )
Na kompie mam 2 rozne dyski podzielone na partcyje. Gdy ściognolem gierke i pojawil sie blond to skopiowałem ta gre na 2 dysk, a tam instalacja zatrzymuje sie na 5% (jak dla mnie to dziwne ale mogę sie mylić)
Proszę o jakąś pomoc :!: :!: :!:
widze ze nik zabardzo nie jest tym zainteresowany – a moźe ktoś zna link skąd moźna NAPEWNO DOBREGO Wolensteina ET. (a propos regulaminu – jakby co to gra udostepniona i darowa wiec podajac link chyba nikt chyba nie łamie regulaminu :?: )
Odpowiedzi: 7
7 gb wolnego....to raczej nie jest mało, a z tych mirrorów tam mam strasznie słaby transfer :( do 25,5kb/sek, a wtedy kiedy wczesniej sciogalem to 72,4kb/s
A moźe za mało miejsca na dysku masz ?
wybierz ten z którego masz największy transfer , ot problem
dzieki ale tam sa wymienione rozne mirrory i z ktorego mam pobrac??
stąd ściągniesz działającą wersje ... przynajmniej u mnie działała ...
http://www.gamershell.com/download_2354.shtml
http://www.gamershell.com/download_2354.shtml
rzecz w tym źe na wp jet shitowski trnasfer, bo enemy to prawie 300 mb a ja nie jest w "elitarnej grupie Imperialistów" ktore wp tam organizuje za 9 zł (szczerze mówiąc to troche sorry za wyraźenie – zdzierstwo), a tak normalnie to dochodzi tam transfer do maxymalnie 8 kb na sek :x
jak się nie myle to na www.wp.pl w dziale gry moźna to ściągnąć, tyle, źe poczekasz sobie ze 2 godzinki zanim zaczniesz ściągać.
Strona 1 / 1