Restarty kompa bez blue screena.
Odpowiedzi: 6
-
[quote=Mlodix]P.S a co do problemu to wiem co bylo przyczyną.[/quote] To może byś zapodał, będzie dla innych.
-
[quote=XanTyp]Na Evereście świat się nie kończy. Internet również. Zmień wyrocznię i zainstaluj jakiegoś innego benchmarka. Dla kontroli stanów. No chyba, że zakładasz, że wszystkie inne programy też na pewno przekłamią... Btw, sugeruję przyłożyć się do edycji postów. Następny flood nagrodzę usunięciem posta.[/quote] [b]czlowieku Ty masz cos chyba z glowa, myslisz ze spradzalem to tylko jednym programem ?! grubo sie mylisz... po za tym co chcesz osiagnac wykorzystujac komendy IRC, moze podniesc swoje wybujale ego (bo widze, ze po Twoich postach ranga moderatora ci nie sluzy), albo zaimponowac nowicjuszom w swiecie gier i zabaw, takze pozdro & pocwicz.[/b]
-
[quote=Mlodix][quote=XanTyp]Na Evereście świat się nie kończy. Internet również. Zmień wyrocznię i zainstaluj jakiegoś innego benchmarka. Dla kontroli stanów. No chyba, że zakładasz, że wszystkie inne programy też na pewno przekłamią... Btw, sugeruję przyłożyć się do edycji postów. Następny flood nagrodzę usunięciem posta.[/quote] [b]czlowieku Ty masz cos chyba z glowa, myslisz ze spradzalem to tylko jednym programem ?! grubo sie mylisz... po za tym co chcesz osiagnac wykorzystujac komendy IRC, moze podniesc swoje wybujale ego (bo widze, ze po Twoich postach ranga moderatora ci nie sluzy), albo zaimponowac nowicjuszom w swiecie gier i zabaw, takze pozdro & pocwicz.[/b][/quote]Psychologu społeczny, trzymaj się meritum wątku, a swoje oceny schowaj sobie w kieszeń. Czemu trzeba ci wsadzać szpicrutę w zad, żebyś zaczął pisać z sensem? [b]Opisz problem jak należy[/b], co dotąd zrobiłeś, jakich programów użyłeś, skąd mam do cholery wiedzieć, że ślęczysz nad tym tygodniami i wreszcie poddałeś się, bo nie byłeś w stanie sam tego rozwiązać? A komendy nie były z IRca, tylko z AQQ. Punkt za spostrzegawczość #-o
-
[quote=Ucho]Jeżeli RAM ok, zasiłka ok to szukamy dalej. Na początek pooglądaj Podgląd zdarzeń na błędy (z okresu restartów) i pospisuj co tam jest nie ok.[/quote] Sęk w tym, że w pogladzie zdarzen, jest tylko problem dotyczacy aktualizacji automatycznych. Tak jakby chwile przed restartem nie był w stanie zapisac, dokladnego problemu w dzienniku zdarzen.
-
[quote=XanTyp][quote=Mlodix][u]co jest nie mozliwosci [/u]gdyz sprawdzalem ja poprzez dotyk na mostkach[/quote]Masz termometr w palcach? To po co ci benchmark? Jak cię widzą tak cię piszą. Odpuść sobie skróty myślowe i pisz staranniej.[/quote] Prosze Cie gdyby moja plyta glowna miala 76 C to byl zagotowal na niej wode na herbate, od razu widac, ze Everest pokazuje bledne informacje, wiec jak nie chcesz mi pomoc to rowniez sobie odpusc.