Restart
Otóź mam taki wkurzający problem: Kiedy gram sobie w jakąś grę wymagającą od mojego kompa duźo wysiłku, komputer po prostu restartuje się co około 5 minut. Gram sobie i nagle pokazuje się czarny ekran i...ekran startowy biosu. I komputer się włącza od nowa. I co wy na to?
Odpowiedzi: 12
fota:
opis:
W bloku zastosowano unikalną, opatentowaną technologię gwarantującą doskonałą wymianę ciepła (turbulizatory powierzchniowe, falowy odpowiednik dyszy Venturiego). Średnica zewnętrzna kroćców 6 mm, długość 18 mm. Rozmiar 40x40x8mm.
Wykonany z czystej (99.9%) miedzi. Żeby to upiąć do grafiki będziesz potrzebował specjalnej zapinki. Moźna taką kupić na allegro.
Jak chcesz kupić to podaj mi na mail swoje dane a ja podam ci dalsze instrukcje.
opis:
W bloku zastosowano unikalną, opatentowaną technologię gwarantującą doskonałą wymianę ciepła (turbulizatory powierzchniowe, falowy odpowiednik dyszy Venturiego). Średnica zewnętrzna kroćców 6 mm, długość 18 mm. Rozmiar 40x40x8mm.
Wykonany z czystej (99.9%) miedzi. Żeby to upiąć do grafiki będziesz potrzebował specjalnej zapinki. Moźna taką kupić na allegro.
Jak chcesz kupić to podaj mi na mail swoje dane a ja podam ci dalsze instrukcje.
jak moźesz to rzuc jakąś fotke jak to wygląda, wentualnie jakis opis
hehehe tak się składa ze ja mam do sprzedania blok wodny na grafe. 35 zł. niestety (???) firmy CPC ;>
Oczywiście nowy i nie uzywany.
Oczywiście nowy i nie uzywany.
To czekam na kosztorys i plan konstrukcyjny :D
Jak się spręźe to na środę, wpadniesz po niego :lol: :lol: :?:
Ale najpierw prześlę kosztorys :mrgreen:
Ale najpierw prześlę kosztorys :mrgreen:
jasne, na kiedy bedzie gotowy?? :D
fije:mam radiator i nie wiem czy jest sens cos dłubac przy takim szmelcu, trzeba po prostu zainwestować w coś lepszego :D
Zbudować ci blok wodny na grafę :lol: :?:
mam radiator i nie wiem czy jest sens cos dłubac przy takim szmelcu, trzeba po prostu zainwestować w coś lepszego :D
Masz na grafie radiator czy wentylator. Jak radiator to moźe on nie wyrabiać przy wymagającej grze (którą jest NFS:U)Na to nic nie poradzisz. No moźesz kupić lepsze radiaory lub zmniejszyć taktowanie pamięci lub chipa ale to nie ma sensu.
Teź mam czasem podobny problem, jak bardzo długo pogram w NFS–U to mi najpierw zaczyna przycinac aź w końcu restartuje kompa. Zasilacz mam nowy, więc to pewnie grafa (mam gforca 2 MX200 64MB) Co myslicie??
od niedawna, kupilem sobie nowego kompa. Spróbuje z tymi sterownikami. Wykluczyłem temperaturę procka (47 stopni) i zasilacz (350W) Moźe przegrzewa się karta graficzna ale wątpię. Bo czemu miała by się przegrzewać np: przy graniu w Counter–Strike?
Mi się wydaje źe:
Od kiedy tak się dzieje?
- zasilacz ci nie wyrabia
- przegrzewa się procesor
- lub karta graficzna
- złe sterowniki do karty graficznej
Od kiedy tak się dzieje?
Strona 1 / 1