Restart Windy
Cześć wszystkim.
Mam od dłuźszego czasu ostatni dziwny problem z kompem, poniewaź jak chce go zrestartować nie uruchamia sie ponownie. Musze go odłaczyć od zasilania i dopiero sie uruchomi. Przeinstalowałem XP, przez jakiś czas chodził było ok...wiem źe po uruchomieniu chkdsk znalazł jakieś błedy na dysku i je naprawił i znowu ten sam problem. Sprawdzałem sprzęt, dysk, Ram i wszystko OK.
Prosze o jakieś wskazówki albo odśnik do tematów na forum gdzie był podbny problem. Pozdrowienia
AMD Athlon2000+,Ram2x256DDR, Płyta ASRock K7VT4–4, ATI9200SE.
Mam od dłuźszego czasu ostatni dziwny problem z kompem, poniewaź jak chce go zrestartować nie uruchamia sie ponownie. Musze go odłaczyć od zasilania i dopiero sie uruchomi. Przeinstalowałem XP, przez jakiś czas chodził było ok...wiem źe po uruchomieniu chkdsk znalazł jakieś błedy na dysku i je naprawił i znowu ten sam problem. Sprawdzałem sprzęt, dysk, Ram i wszystko OK.
Prosze o jakieś wskazówki albo odśnik do tematów na forum gdzie był podbny problem. Pozdrowienia
AMD Athlon2000+,Ram2x256DDR, Płyta ASRock K7VT4–4, ATI9200SE.
Odpowiedzi: 8
Dzięki Bobi_robert. Szkoda,ze jest w języku angielski, połowę zrozumiałem ale nadal nie wiem co z tym problemem robić..
Narazie
Narazie
Dzięki Bobi_robert. Szkoda,ze jest w języku angielski, połowę zrozumiałem ale nadal nie wiem co z tym problemem robić..
Narazie
Narazie
Narazie
Narazie
W podglądzie zdarzeń mówi coś, ze podczas wylogowywania pamieć uzytkowana przez rejestr nie została zwolniona. Moze to jest ten problem. A co do zasilacza to mysle, źe jest OK...300W, nie było jakis specjalnych dziwnych zadarzeń.
Postaram sie wyjaśnić ta sprawę w podglądzie zdarzeń.
Pozdrowienia.
Postaram sie wyjaśnić ta sprawę w podglądzie zdarzeń.
Pozdrowienia.
Przegladnałes podglad zdarzen ??
Jak sprawa z zasilaczem ??
Jak sprawa z zasilaczem ??
No nie bardzo, zapomniałem dodać, źe przed świętami doinsatlowałem Linuxa Mandrake 10, jako drugi system i pod tym nim nie ma problemów z restartem, myślałem, źe moźe bios, uaktualniłem go, ten sam problem. Co do kondensatorów to raczej nie widzę, źeby coś było nie tak.
Pozdrowienia.
Pozdrowienia.
Obejrzyj kondensatory, bo to coś koło nich mi się kojarzy,a nie przy systemie jako takim.
Strona 1 / 1