restart win xp home
a mianowicie skusilo mnie aby zainstalkowac nowe theme i sciagnolem sobie (nie pamietam skad) i zainstalowalem poproisil mnie o restart wiec zrobilem to i tak teraz restartuje sie caly czas nawet nie dochodzi do okna logowania. Po przez F8 próbowalem i nic taki sam skutek. Restart i restart
Odpowiedzi: 2
linuxa nie moge w pracy zainstalowac :(
ale w domu to nadtym pomysle pozatym
wybiore wersje soft a jak nie pomoze to hard
thx
pozdrowionka
ale w domu to nadtym pomysle pozatym
wybiore wersje soft a jak nie pomoze to hard
thx
pozdrowionka
Trealalala shell sie wywala.
Tak sobie myslę, źe na temat stosowania "obcych" programów zmieniających elementy powłoki windowsa i skutków takich operacji to bez specjalnego problemu coś w archiwum znalazł.
1. Przywracanie systemu rozumiem, źe próba wejścia w awaryjny jest opisana jako F* – nie działa. Ot przykrość.
2. Konsola odzyskiwania – do uruchomienia z płyty i sfc /scannow pomocne być moźe.
3. Ja zaś i tak jestem za :
a/ reinstalacją systemu – tryb naprawy – wersja soft
b/ formatem partycji i postawieniem systemu na swieźo – wersja hard.
A najlepiej to zainstaluj linuksa, bo ten windows to jest shit i syf i w ogole trzeba się zastanawiać jak coś się przy nim chce zmienić.
Tak sobie myslę, źe na temat stosowania "obcych" programów zmieniających elementy powłoki windowsa i skutków takich operacji to bez specjalnego problemu coś w archiwum znalazł.
1. Przywracanie systemu rozumiem, źe próba wejścia w awaryjny jest opisana jako F* – nie działa. Ot przykrość.
2. Konsola odzyskiwania – do uruchomienia z płyty i sfc /scannow pomocne być moźe.
3. Ja zaś i tak jestem za :
a/ reinstalacją systemu – tryb naprawy – wersja soft
b/ formatem partycji i postawieniem systemu na swieźo – wersja hard.
A najlepiej to zainstaluj linuksa, bo ten windows to jest shit i syf i w ogole trzeba się zastanawiać jak coś się przy nim chce zmienić.
Strona 1 / 1