Restart systemu podczas grania
Podczas grania w rozne gry system xp sam mi sie resetuje, przez chwile widac niebieski ekran ale nic z niego nie moge odczytac bo szybko znika...
Mam intel pentium 4 2.8GB i 256 ram. HELP ME :)
Mam intel pentium 4 2.8GB i 256 ram. HELP ME :)
Odpowiedzi: 5
T0m3K:Człowieku mam to samo ... TYLKO U MNIE PODCZAS ŁADNOWANIA GIER... Teź wyskakuje ten ekran niebieski i nie wiem co to... zrobiłem formata ... qmpel tego nie mial a teraz ma :) nie wiem co to ...
A ja wiem
...ten ekran niebieski .....
Gdybyś chociaź pofatygował się i pomyślał zanim takie nieistotne opisy wstawisz to moze ktoś mógłby Ci pomóc, a tak .......
Idź do wróźki. :twisted:
Człowieku mam to samo ... TYLKO U MNIE PODCZAS ŁADNOWANIA GIER... Teź wyskakuje ten ekran niebieski i nie wiem co to... zrobiłem formata ... qmpel tego nie mial a teraz ma :) nie wiem co to ...
A co pisze na blue screenie ? Teraz moźesz go przecieź odczytać gdy wyłączyłeś automatyczny restart.
To raczej nie ma nic wspolnego z temp cpu i zasilaniem. Zapomanialem wczesniej dopisac ze nie tylko ja mam ten problem, moj kumpel ma tak samo. Wyczytalem gdzies na jakims forum ze ktos tez sie z tym meczy, jednak zadnej odpowiedzi tam nie znalazlem... Puki co wylaczylem uruchamianie w czasie awarii, nie wiem co z tymi logia zlookalem to i sa tam jakies bledy w zakladce system zrodlo– DCOM, nie wiem co to znaczy :/ A procka nie krecilem... Dzieki za zainteresowanie :)
––––––––––––––––––––
Wylaczylem ta opcje i teraz komp sie nie resetuje, ale gry sie wieszaja i nic kompletnie sie nie da zrobic, pomaga jedynie reset.
Sprawdzilem tez na wszelki wypadek temperature cpu – 51 C, a systemu 42 C
––––––––––––––––––––
Wylaczylem ta opcje i teraz komp sie nie resetuje, ale gry sie wieszaja i nic kompletnie sie nie da zrobic, pomaga jedynie reset.
Sprawdzilem tez na wszelki wypadek temperature cpu – 51 C, a systemu 42 C
Temperatura, zasilanie, pamięć , jakieś OC.
To tyle póki tego BSOD–a nie "złapiesz" – odznacz "uruchom ponownie w razie awarii" – mój komputer – zaawansowane – uruchamianie i odzyskiwanie.
Moźesz teź sprawdzić – a właściwie powinieneś – czy i co jest w lagach – panel sterowania –narzędzia administracyjne – podgląd zdarzeń.
To tyle póki tego BSOD–a nie "złapiesz" – odznacz "uruchom ponownie w razie awarii" – mój komputer – zaawansowane – uruchamianie i odzyskiwanie.
Moźesz teź sprawdzić – a właściwie powinieneś – czy i co jest w lagach – panel sterowania –narzędzia administracyjne – podgląd zdarzeń.
Strona 1 / 1