Restart systemu–nie wiem co począć
Co jakiś czas restartuje mi się system myślałem źe dam sobie radę sam ale nic z tego!W was ostatnia nadzieja!
Ostatni błąd wygląda tak: stop:0x000000d1(eb0a2000,00000002,00000001,f6e60007),oraz napis driver irql not less or equal,był teź napis nv4 mini.sys jeśli to coś pomoźe.Bardzo proszę o pomoc sam nie poradzę!
Ostatni błąd wygląda tak: stop:0x000000d1(eb0a2000,00000002,00000001,f6e60007),oraz napis driver irql not less or equal,był teź napis nv4 mini.sys jeśli to coś pomoźe.Bardzo proszę o pomoc sam nie poradzę!
Odpowiedzi: 6
zbys:Dzięki ! Tylko czy mam najpierw odinstalować stare a potem instal nowych czy na stare zainstalować nowe?Sorry źe tak nawijam ale w końcu ktoś moźe mi pomoźe!
przed instalają sterów dołączonych z kartą wywal wszysko stare (oczyszczanie dysku + usunięcie ostatniego punktu przywracania) ; oczyszczając systema po kolejnych wyłączeniach kompa zainstaluj stery z ołyty od producenta
powodzenia
Dzięki ! Tylko czy mam najpierw odinstalować stare a potem instal nowych czy na stare zainstalować nowe?Sorry źe tak nawijam ale w końcu ktoś moźe mi pomoźe!
zbys:Jeszcze raz ! Czy wystarczy wgrać nowe stery czy trzeba coś jeszcze zrobić?
wywal stare, albo zainstaluje te załączone z kartą
Jeszcze raz ! Czy wystarczy wgrać nowe stery czy trzeba coś jeszcze zrobić?
Dzięki za reakcję–tylko pytanie...zmienić na najnowsze?Mam kartę grafiki z vivo więc muszę teź zmienić stery od wejścia?Ostatni restart był podczas próby uruchomienia programu Ulead wideo studio???
Jesli taki numerek stopu, taka nazwa pliku, zmien sobie sterowniki do swojej Nvidii.
Strona 1 / 1