Restart przy uruchamianiu XP
Witam...
Mam następujący problem przy uruchomieniu Xp.Przy ekranie z paskiem ładowania sam się restartuje i tak w kółko
Próbowałem z konsoli odzyskiwania lecz jeśli tylko wybiorę wybór systemu to bluescreen z takim błędem:
REGISTRY_ERROR
.......
STOP:0x00000004(0x00000001,0xE1038A70,0x00000210)
Wybrałem klawiszem F8 przywróć ostatnią znaną konfigurację i wyskoczyło:
brak pliku lub uszkodzony NTLDR(pełnego komunikatu nie pamietam gdyź pokazał sie tylko raz przy ponownej próbie się tylko restartuje)i przy próbie wejścia w konsole tak jak wyźej blue..z tym samym błędem
Próbowałem go poprostu zainstalować od nowa lecz wyskakuje równieź blue z powyźszym komunikatem
Przy próbie wruchomienia z dyskietki startowej zaczyna chwilkę czytać i dalej nic...nie startuje wogóle..
Czy mógłby mi ktoś pomóc co z tym fantem zrobić?...
Zapomniałem dodać źe stało sie to po zainstalowaniu gry CS 1.5
Mam następujący problem przy uruchomieniu Xp.Przy ekranie z paskiem ładowania sam się restartuje i tak w kółko
Próbowałem z konsoli odzyskiwania lecz jeśli tylko wybiorę wybór systemu to bluescreen z takim błędem:
REGISTRY_ERROR
.......
STOP:0x00000004(0x00000001,0xE1038A70,0x00000210)
Wybrałem klawiszem F8 przywróć ostatnią znaną konfigurację i wyskoczyło:
brak pliku lub uszkodzony NTLDR(pełnego komunikatu nie pamietam gdyź pokazał sie tylko raz przy ponownej próbie się tylko restartuje)i przy próbie wejścia w konsole tak jak wyźej blue..z tym samym błędem
Próbowałem go poprostu zainstalować od nowa lecz wyskakuje równieź blue z powyźszym komunikatem
Przy próbie wruchomienia z dyskietki startowej zaczyna chwilkę czytać i dalej nic...nie startuje wogóle..
Czy mógłby mi ktoś pomóc co z tym fantem zrobić?...
Zapomniałem dodać źe stało sie to po zainstalowaniu gry CS 1.5
Odpowiedzi: 4
Witam..
Właśnie źe nie stało się to po instalacji gry.. :cry:
Właśnie źe nie stało się to po instalacji gry.. :cry:
Zainstalowales nowy sprzet ? http://msdn.microsoft.com/library/en–us/w2kmsgs/1120.asp
Witam... :D
Ale jak to zrobić jak nie chce wystartować ani z konsoli odzyskiwania ani z dyskietki startowej :cry:
Ale jak to zrobić jak nie chce wystartować ani z konsoli odzyskiwania ani z dyskietki startowej :cry:
Ustaw bios na wartości deflautowe.
Zrób format partycji,lub całkowicie ją usuń,potem spróbuj zainstalować win od nowa.
Jeźeli pójdzie wykluczymy błąd hardware.
Zrób format partycji,lub całkowicie ją usuń,potem spróbuj zainstalować win od nowa.
Jeźeli pójdzie wykluczymy błąd hardware.
Strona 1 / 1