restart przy uruchamianiu systemu
juz mam komunikat który wyświetla się na niebieskim tle podaję
STOP:d0000144 Unknown Hard Error
Unknown Hard Error
Pomóźcie mam bardzo waźne dane na tym dysku czy jest moźliwość naprawy tego systemu????? z góry dziękuję
STOP:d0000144 Unknown Hard Error
Unknown Hard Error
Pomóźcie mam bardzo waźne dane na tym dysku czy jest moźliwość naprawy tego systemu????? z góry dziękuję
Odpowiedzi: 7
Z Konsoli Odzyskiwania zapodaj komendy
:arrow: FIXBOOT
:arrow: FIXMBR
:arrow: FIXBOOT
:arrow: FIXMBR
w takim razie dysk masz walnięty lub bad sektory
reinstalowałem nic nie pomogło
jak na muj gust stawiał bym na stery te systemowe co winda instaluje podczas instalacji systemu moźe poprostu się wysypały . reinstalke radzę zrobić
wojtage:nie moge odpalic systemu nawet w trybie awaryjnym ani w zadej opcji z f8 po włączeniu komputera dochodzi do logowania uzytkownika po czym pojawia sie na chwile niebieski ekran z wypisanym tym błędem i nastempuje restart ot i tyle. walcze z tym od poniedziałku niestety źadnych efektów prosze o pomoc. mam bardzo waźne dane. wieczorem zamknołem kompa a na drugi dzień nie mogłem go juz odpalić.
nie odpowiedziałeś mi na pytanie
nie moge odpalic systemu nawet w trybie awaryjnym ani w zadej opcji z f8 po włączeniu komputera dochodzi do logowania uzytkownika po czym pojawia sie na chwile niebieski ekran z wypisanym tym błędem i nastempuje restart ot i tyle. walcze z tym od poniedziałku niestety źadnych efektów prosze o pomoc. mam bardzo waźne dane. wieczorem zamknołem kompa a na drugi dzień nie mogłem go juz odpalić.
Jest to błąd sprzętowy
bardzo mało danych podałeś :!:
Jaki posiadasz sprzęt :?: kiedy ten komunikat sie wyswitla :?: czy zmieniałeś coś w konfiguracji sprzętu :?:
P.S
Czy napewno dobrze został spisany błąd z BSODa :?:
bardzo mało danych podałeś :!:
Jaki posiadasz sprzęt :?: kiedy ten komunikat sie wyswitla :?: czy zmieniałeś coś w konfiguracji sprzętu :?:
P.S
Czy napewno dobrze został spisany błąd z BSODa :?:
Strona 1 / 1