restart przy próbie łączenia z internetem.
Witam!
Podpialem sie do sieci przez USB i w momencie gdy uruchamiam internet explorer XP'ek restartuje sie.
Dostaje szalu ...po kilku zresetowaniach uda mi sie wyswietlic strone internetowa ale po jakims czasie znow to samo.Xp przed podpieciem do netu dzialal dobrze a czlowiek ktory podlaczal net zagladal w dokumentacje plyty i sprzetowo jest ok.wyglada na to ze to wina windowsa.POMOCY!!!!
Podpialem sie do sieci przez USB i w momencie gdy uruchamiam internet explorer XP'ek restartuje sie.
Dostaje szalu ...po kilku zresetowaniach uda mi sie wyswietlic strone internetowa ale po jakims czasie znow to samo.Xp przed podpieciem do netu dzialal dobrze a czlowiek ktory podlaczal net zagladal w dokumentacje plyty i sprzetowo jest ok.wyglada na to ze to wina windowsa.POMOCY!!!!
Odpowiedzi: 5
Tadek – jakie jest to połaczenie i jaki modem?
W wypadku kablówki Vectra modemy na XP zachowywały się niekiedy podobnie i była to wina modemu jako takiego.
Naleźało go wymienić na inny egzemplarz i problem ginął.
W wypadku kablówki Vectra modemy na XP zachowywały się niekiedy podobnie i była to wina modemu jako takiego.
Naleźało go wymienić na inny egzemplarz i problem ginął.
Do XP potrzebny jest patch aby stałka chodziła ...nuiźe jest ten patch.
nie ma zadnej ramki z odliczaniem.restartuje sie od razu.nie wiem czy to wina sterownikow sieciowych (te same dzialaja na innych kompach) czy jakis service pack trzeba dograc.
Jeśli to Blaster to patrz tu http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=9601
Czy jest ramka z odliczaniem od 60 do zera ?
Lub coś o RPC ?
Jeźeli tak to wirus BLASTER.
Wpisz to w wyszukiwarce forumowej, a znajdziesz rozwiązanie problemu.
Lub coś o RPC ?
Jeźeli tak to wirus BLASTER.
Wpisz to w wyszukiwarce forumowej, a znajdziesz rozwiązanie problemu.
Strona 1 / 1