restart przy odtwarzaniu DIVIX
jak w temacie, moźe źle szukałem (to wybaczcie) ale jak próbuję oddtworzyć płytkę z filmem w formacie avi, wywala błąd i restart, ale tylko przy tych filamach, gdzie na monitorze pojawia się napis w ramce DIVIX :?:
WIN XP prof + SP 2 + wszystkie aktualizacje po SP 2 ,procek DURON 1 Gh,512RAM,płyta SOLTEK 75 kwv, Gforce 4MX 4000 :? :?
WIN XP prof + SP 2 + wszystkie aktualizacje po SP 2 ,procek DURON 1 Gh,512RAM,płyta SOLTEK 75 kwv, Gforce 4MX 4000 :? :?
Odpowiedzi: 14
Truteń:mozesz odinstalowac winde nie formatujac hdd.
ke :?:
Ja, ja, ja chcialbym tak zrobic. Mozesz napisac w jaki sposob moge odinstalowac winde ?Truteń:mozesz odinstalowac winde nie formatujac hdd.
mozesz odinstalowac winde nie formatujac hdd.
wiedom:mialem tak samo pare miesięcy temu jak kupilem nową karte graficzna i mieszalem sterowniki instalujac jedne na drugie ale po formacie bylo ok.
tyle, źe ja nie chcę robić formata :(
mialem tak samo pare miesięcy temu jak kupilem nową karte graficzna i mieszalem sterowniki instalujac jedne na drugie ale po formacie bylo ok.
shit :cry: z tego wszystkiego – kara :?:
to miałem na myśli.
Truteń:edytuj posty...
polecam Ci TE kodeki. Sam z nich korzystam. Oczywiście najpierw odinstaluj WSZYSTKIE inne.
stare :?: oczywiście wywalić
:?:
edytuj posty...
polecam Ci TE kodeki. Sam z nich korzystam. Oczywiście najpierw odinstaluj WSZYSTKIE inne.
stało się to po jakiejś "update" – dzieki za grad odpowiedzi :cry:
Bobi:I oczywiście nie próbowałes tego kodeka przeinstalować? O DivX piszę.
*** :cry: to samo :?:
Bobi:I oczywiście nie próbowałes tego kodeka przeinstalować? O DivX piszę.
nawet przez myśl mi to ... , moźe jakiś polecacie :?:
moze zasilacz nie wyrabia?
I oczywiście nie próbowałes tego kodeka przeinstalować? O DivX piszę.
Strona 1 / 1