restart podczas uruchomiania Xp

Mam taki problem.Podczas uruchomiania sys.Xp nastepuje automatyczny restart,i tak w kółko.Dysk sprawdziłem Nortonem i nie wykazał źadnych wirusów.
Dzień wcześniej było wszystko ok.Nie rusza go uruchomienie awaryjne ,normalne ,z dysku i polecenia.
Pomocy! co mam robić bo nie chcę na nowo formatować.
Dzięki! :cry:

Odpowiedzi: 6

hm mialem takie cosik jak przelozylem zworki w cd–r i cd–rw (zamienilem w cdr z sec na mas i odwrotnie w cd–rw) a zmien kontroler na ktorym jest podpiety hdd lub tylko wsadz sam hdd pod plyte glowna i wtedy odpal kompa
Rysiek80
Dodano
14.03.2004 22:09:33
Anonymous:

pamięci są w porządku bo jak włoźe inny dysk to wszystko jest ok.zasilacz teź.

I chyba juź widzisz w czym jest problem.
Z konsoli chdsk z odpowiednimi przełącznikami – będą pod /? a jak to nic nie da to zdjęcie partycji ponowne ich zaloźenie i format – moze to tylko błedy , a nie awaria.
Rebe
Dodano
14.03.2004 10:27:02
Anonymous:
uruchom trybie awaryjnym..obstawiam dwie moźliwości..albo zasilacz za słaby i nie wyrabia resetując kompa..albo pamięci walnięte(miałem kiedyś identycznie i okazało się źe jedna kośc pamięci walnełą)

pamięci są w porządku bo jak włoźe inny dysk to wszystko jest ok.zasilacz teź.
Anonymous
Dodano
14.03.2004 00:20:53
uruchom trybie awaryjnym..obstawiam dwie moźliwości..albo zasilacz za słaby i nie wyrabia resetując kompa..albo pamięci walnięte(miałem kiedyś identycznie i okazało się źe jedna kośc pamięci walnełą)
Anonymous
Dodano
14.03.2004 00:09:13
Gość Dar.:
Mam taki problem.Podczas uruchomiania sys.Xp nastepuje automatyczny restart,i tak w kółko.Dysk sprawdziłem Nortonem i nie wykazał źadnych wirusów.
Dzień wcześniej było wszystko ok.Nie rusza go uruchomienie awaryjne ,normalne ,z dysku i polecenia.
Pomocy! co mam robić bo nie chcę na nowo formatować.
Dzięki! :cry:

W Biosie jest ok.A z konsoli to w jaki sposób?
Anonymous
Dodano
13.03.2004 23:54:24
Moźna naprawić system z konsoli.
W biosie wszystko ok. ?
Brak restartów ?
Moźe być coś z zasilaczem.
W ostateczności format.
MarcinX
Dodano
13.03.2004 23:50:54
Anonymous